10/01/2012

outfit | Bye bye September...

Gisteren had ik zin om eens iets anders te doen met m'n haar dan gewoon los, zoals ik mijn haar normaal altijd heb. Een tijdje geleden heb ik twee bandana's gekocht bij de action en die heb ik dus ingedaan, en een staart. Verder lijkt deze outfit heel zomers, maar ik had nog een blazer aan en buiten natuurlijk mijn jas. Helaas waren die foto's mislukt, daarom alleen foto's zonder jasje.


Deze outfit heet trouwens 'Bye bye September...'' omdat het gister de laatste dag van september was en omdat mijn eerste outfit van september 'Hello September!' heet. Maar vandaag is het oktober, dus: hello October! En hallo btw-verhoging natuurlijk, helaas.

Top - H&M / Shorts - Levi's / Fake vans - Primark / Bandana - Action

 Verder vind ik oktober wel een hele leuke maand trouwens, ik ben jarig in oktober, herfstvakantie, voor de Leidenaren 3 oktober oftewel Leids Ontzet en aan het einde van de maand natuurlijk Halloween. Dat viert bijna niemand hier trouwens maar ik vind het wel leuk!


Waar kijken jullie naar uit in oktober? Liefs, Janine

23 opmerkingen:

 1. Aah superleuk, die bandana is echt schattig! Inderdaad gaat de BTW nu omhoog, niet zo fijn. :( Maar verder is oktober leuk! Mijn broer is ook jarig, ik ga naar Ierland, herfstvakantie, Halloween.. Jammer genoeg zit er voor mij wel een proefwerkweek aan te komen, maar dat moet vast goedkomen! Liefs. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die outfit is echt superlief ! Haha die bandana! :) Eerst dacht ik toen ik hoorde van de BTW verhoging, dat dat betekende dat iedereen meer ging verdienen. Dus superblij riep ik overal hoe blij ik wel niet was. Tot mama vertelde dat het betekende dat we hetzelfde bleven verdienen, maar alles duurder werd ... shit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfit, je haar zit echt leuk zo! Ik hou maar op met het volgen van die btw-dingen, de een zegt dat het duurder wordt, maar de ander zegt dat we er niet zoveel van gaan merken. Ik leer bij economie al genoeg over geld en dergelijke, maar dit gaat soms even te ver.
  Ik ben jarig in oktober, de 28e!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Dat met de btw is gelukkig niet bij alles zo, ik hoop dat veel winkels het uit eigen zak gaan betalen voorlopig (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, die bandana is ook super leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een super leuke outfit, je bent op de foto's echt heel cute haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuuuk, had hem al op lookbook gezien :D. Ik kijk uit naar de gekleurde bladeren, naar leuke herfstkleding en naar de 50 mm 1.8 die ik een paar minuten geleden heb besteld (hoera).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke leuke outfit! Je haar zit ook heel erg leuk staat je goed :)

  liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit staat je echt heel erg leuk! Ik vind het echt jammer dat ze niet door heel Nederland halloween vieren, hier waar ik woon doen ze het wel altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je hebt mooie benen.
  en die outfit staat je leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit! staat je erg leuk die bandana!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, die bandana is echt mooi! Ach weetje, ik was allang blij toen ik dit jaar economie en M&O mocht laten vallen! Al dat geld gedoe is niet echt iets voor mij. Ik hoop dat ze de prijzen gewoon 2% omlaag doen omdat de btw 2% omhoog gaat; het lijkt me wel logisch. Oktober is voor mij echt een feestmaandje; mijn zusje, broer en beste vriendin zijn jarig, ik heb herfstvakantie en óók nog een week vrij gekregen van school voor trainingskamp. Heb er zin in....! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super leuke outfit en je haar heel leuk!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke outfit! En die bandana staat schattig :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. echt wauw! ik zou dit zo dragen! heel leuk :)
  xoxo
  http://mylifeasrhoda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je ziet er heel leuk uit!

  Elkaar volgen?
  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Love love love this outfit...
  I will follow your blog...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!