10/07/2012

outfit | It's an Owl

Van mijn ouders mocht ik geen geld meer uitgeven tot het einde van september en dat is me gelukt! Tot donderdag... Mijn moeder vroeg of ik mee wilde naar de V&D, dus ik ging mee. Natuurlijk was het ook koopavond en gingen we ook naar de H&M. Ik ging eigenlijk om te kijken voor een jas, maar degene die ik wil was er niet in mijn maat. Toen we net weg wilden gaan zag ik dit shirtje hangen en deze broek liggen, dus op naar de paskamers. En op naar de kassa, want deze dingen gingen mee naar huis!

Deze outfit droeg ik vrijdag en gelijk uit school ben ik foto's gaan maken, want dan is er meestal bijna niemand in het park. De wind werkte wel een beetje tegen, maar gelukkig zijn er ook een paar foto's goed gelukt.

Top, shirt, jeans - H&M / Shoes - Primark


Oh, voor als jullie het nog niet was opgevallen: ik draag een broek! Ja, dat zie je goed. Normaal draag ik bijna nooit een broek. Wel heb ik al heel wat combinaties bedacht met deze broek erin, dus misschien ga ik wel vaker een broek dragen, wie weet.


Liefs, Janine

35 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Die kleur broek is geweldig en dat topje is ook heel erg leuk hihi. En hey, ik ben ook niet zo fan van broeken.. ben dus niet de enige die lid is van de i-like-skirts-and-dresses groep. 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HA zie je wel, broeken hebben ook rechten ! :D Nee hihi, maar die outfit is echt heel leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie outfit. Ik had het shirt ook gezien bij de H&M maar hij was niet meer in mijn maat erg jammer. De broek staat je ook heel leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah superleuk Janine! Een uiltje! :D Ik droeg eerst noooooit broeken, maar sinds een tijdje wel weer, omdat ik het toch lekkerder vind zitten. Met mijn korte benen is het wel moeilijk om een goede broek te vinden, want ze zijn eigenlijk allemaal te lang. Maar dat jasje is trouwens ook superleuk, staat mooi bij het donkerrode! Liefs. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je t-shirt echt heel leuk! En je broek... aah <3
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur broek! Ik wilde 'm ook, maar ik ben te lang voor die standaardlengtebroeken... dat shirt is ook superleuk!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk shirt, Janine! En wat goed van je dat je zo lang geen geld had uitgegeven, ik ben daar nu ook mee bezig haha! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuk shirtje! Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke broek! Die kleur is echt heel erg mooi. Ik heb deze maand een koop-maar-niet-zo-veel, alleen ik denk dat het niet gaat lukken aangezien ik twee weken vakantie heb.... Super mooie outfit! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt heel leuk, het past allemaal zo goed bij elkaar! De broek staat je trouwens hartstikke mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit :)! De kleuren zijn ook mooi bij elkaar :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke broek! En dat zegt wat want de meeste broeken vind ik niet echt wat, maar deze wel! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw dat shirtje vind ik heel erg leuk! ik vind een broek heel leuk bij je staan!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha het viel me meteen op dat jij een broek aanhad! Staat je trouwens wel echt super goed hoor, en de kleur van de broek vind ik prachtig. Zelf wou ik hem ook aanschaffen bij de H&M maar hij was er niet meer in mijn maat, helaaas


  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk zeg! Ik hou van die wijnrode kleur, en dat shirtje is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaah, dat shirtje is echt geweldig!! Super schattig! Ik wil ook weer shoppen, maar ik ben zo verschrikkelijk blut! :S

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuk! Simpel, maar wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een leuk shirtje!
  ik was vroeger helemaaaaal weg van uiltjes hihi.
  Later is dat wat minder geworden omdat iedereen het ineens begon te dragen.
  Maar ik moet zeggen dat dit wel een origineel shirtje is! Meestal zag ik mensen met uilen kettingen en ringen rondlopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke outfit, heel leuk gecombineerd!:)

  xx eyeknow-manou.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De broek is zo leuk! Ik draag ook nooit broeken, maar voor deze kleur wil ik wel een uitzondering maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. leuke outfit,
  die broek staat je goed hoor :)
  leuk item voor herfst outfits
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow your blog is so cute, I really like what you're doing here! I love your taste and posts are interesting! Please check out my new post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke outfit, vooral dat spijkerbloesje is leuk. en wat heb je mooi haar!!
  Leuke blog, ik volg je(:
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. suuuper leuke outfit! Die broek is amazingg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. mooie aankopen & outfit :)
  xo
  http://bordeauxbravoure.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!