11/14/2012

new in | Dagje Amsterdam

Zondag was het zover: een dagje Amsterdam met vriendinnen. De proefwerkweek was voorbij dus wilden we wat leuks doen, shoppen is altijd leuk! We gingen vooral voor de Episode naar Amsterdam, want daar kun je hele leuke dingen vinden. Jullie raden vast wel wat ik heb gekocht...

... namelijk nog een short van Levi's! Bij de bloggersmeeting heb ik al eentje gekocht in de normale kleur, dus deze keer wilde ik een andere kleur. Zwarte, rode en grijze shorts heb ik ook al. Dus werd het een roze. Ik vind 'm echt heel leuk en heb er ook al outfitfoto's mee gemaakt, dus die komen binnenkort online! 

€25,-  - Episode

Daarvoor kocht ik wat sieraden bij de River Island, want deze moesten gewoon mee naar huis. De kettinkjes zijn echt heel lief! Stiekem zijn het van die vriendschaps-kettingen, maar ik houd ze beiden gewoon zelf. Zulke korte lieve kettinkjes zocht ik al een tijdje, dus ik was heel blij toen ik deze zag!

€6,- - River Island
En ook kocht ik dit armbandje met een uiltje. Ook deze vind ik heel lief! De laatste tijd heb ik een kleine obsessie met uiltjes op sieraden of kleding, maar ik vind ze heel toepasselijk bij de herfst.

€4,- - River Island

Dat is dus alles wat ik heb gekocht in Amsterdam! Binnenkort kunnen jullie weer een outfit verwachten met de shorts. Hebben jullie nog iets gekocht de afgelopen tijd? Liefs, Janine

26 opmerkingen:

 1. Aaaah zulke leuke dingen ! Ik wil ook een keer naar River Island ! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke aankopen! Dat armbandje met het uiltje is zo tof! Ik houd van alles met uilen in sieraden. <3 Ik heb veel kleding gekocht de afgelopen tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IS ER EEN RIVER ISLAND IN A'DAM?!?!!?!!??!!?!? oké, daar wil ik heen haha! Ik vind je sieraden echt cute as hell, en wil die ook. :') Ik ben ook benieuwd naar je oufit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat armbandje met dat uiltje vind ik echt heel erg lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kettinkje!

  www.b-toblack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die short is gaaf! En het armbandje ook heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke aankoopjes! Vooral de sieraden van de River Island vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke aankopen! DIe ketting vind ik echt super leuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah, die uilenarmband is echt supercute.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes, echt schattig dat armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat kenttinkje! Altijd leuk om zulke kleine subtiele kettingen te hebben ^^. Altijd handig om dan twee te hebben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Was echt heel gezellig, moeten we vaker doen(:
  Ik vind dat uiltje en de kettinkjes echt heel lief, en de short staat je ook heel leuk!
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waauuuw, leuke aankopen!!♥
  Liefs, MAnon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat armbandje is echt heel schattig met het uiltje. Ook vind ik de short erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. echt leuk, ben benieuwd naar je outfit met het shortje.
  die kettinkjes en dat armbandje zijn echt schattig
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk! Ben benieuwd naar die shorts :). Het laaste wat ik heb gekocht waren sieraden :).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel leuk! Ben benieuwd naar outfitfoto's met je nieuwe short :) dat uilenkettingkje is ook heel mooi, geniet van je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!