11/30/2012

personal | Before I die, I want to...

Jullie kennen ze vast wel, de 'before I die' blogs op tumblr. Ik vind ze ontzettend leuk en maak ook vaak lijstjes daarvan. Zo heb je een soort overzichtje van wat je nog wilt doen en kun je iets doorstrepen als je het gedaan hebt! Dit is mijn 'Before I die' lijstje.

In films en series zie ik dit best wel vaak, en het ziet er super leuk uit! Laten we hopen dat scholen in Nederland binnenkort ook zulke schoolfeesten geven. Nomnomnom, I love Ben & Jerry's! Hoewel sommige smaken me heel vies lijken (die met pindakaas, bah!) lijkt het me wel heel erg leuk om alle smaken te proberen.


En dit kan ik over iets meer dan acht maanden als het goed is afstrepen: ik ga namelijk naar hun concert in Nederland! Nog heel lang wachten, namelijk tot 8 juli, maar ik heb er nu al super veel zin in! (Dit is nog maar zacht uitgedrukt hoor, haha.)

Of Italië in ieder geval, ik ben er nog nooit geweest, helaas. Venetië lijkt me echt een super mooie stad!


Dit vind ik er altijd super leuk uit zien en het lijkt me ook heel erg leuk om te doen!


Ik denk dat bijna iedereen gewoon op 'I accept' klikt, maar eigenlijk ben ik best benieuwd waar je eigenlijk mee akkoord gaat!


De meest brandende vraag van iedereen die Pretty Little Liars kijkt denk ik! Ik ben echt super benieuwd naar de nieuwe afleveringen trouwens, over iets meer dan een maand begint het weer!

Ik begin mijn eigen kamer steeds leuker te vinden. Al is 'ie niet altijd netjes en opgeruimd, ik ben nog steeds heel erg blij met mijn kamer! Mijn droomkamer is denk ik mijn kamer, maar dan met witte meubels, een echte houten vloer en zo'n wit fluffy vloerkleed.


Toen ik heeeel klein was, ben ik twee keer naar Griekenland geweest, maar dat kan ik me niet eens meer herinneren. Op foto's vind ik Griekenland echt super leuk en mooi uitzien!

Er zijn vast nog veel meer van dit soort dingen die ik nog wil doen, maar dan ben ik nog heel lang bezig. Alle plaatjes komen trouwens van deze tumblr. Welke dingen staan er op jullie 'Before I die' lijstje? Liefs, Janine

8 opmerkingen:

 1. Ja een gemaskerd bal lijkt mij ook tof! OOH find out who "A" is, me wants too!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ooit al naar Venetië geweest en een gemaskerd bal, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dit wil ik allemaal oook! En superleuk dat je naar Maroon 5 gaat, ik ben jaloers haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoooo leuk om te lezen! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met de meeste dingen ben ik het echt wel eens! Ik vind Italië het beste land ever, dus daar ga je je vast wel vermaken als je er ooit heen gaat! En van die terms of agreements, SO TRUE.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk artikel! hahaa super grappig find out who 'a' is, mijn vriendinnen hebben allerei ideeen wie 'a' is ;)
  x fije

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk zulke artikeltjes! Leuk, leuk, leuk!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!