12/12/2012

meeting | Foto's & Filmpje

Zaterdag was het dan zover: de sinterklaas meeting! We hadden van tevoren al lootjes getrokken en cadeautjes gekocht. Ondanks dat ik meer dan een uur vertraging had, en er drie treinen die ik moest hebben niet reden, was het echt een super leuke dag! In deze blogpost laat ik jullie het filmpje zien dat ik heb gemaakt en nog wat foto's natuurlijk!


Toen iedereen er was gingen we eerst pannenkoeken eten, die trouwens heel erg lekker waren, en daarna gingen we de cadeautjes uitpakken! Ik zal bij de shoplog van de Primark ook even laten zien wat ik heb gekregen, binnenkort dus.En daarna gingen we naar buiten: foto's maken in de sneeuw!

Veronique disliked dit, haha


Jaimie, Veere, Janne, Romy, Veronique, Emmy

Het was echt een super leuke dag! Hieronder nog het filmpje van Romy, want die moest er gewoon bij, omdat ik 'm leuk vind. Alle foto's zijn trouwens ook gemaakt door Romy! Zijn jullie ooit al eens naar een meeting geweest? Liefs, Janine


14 opmerkingen:

 1. oooh leuk meis!
  lang geleden dat ik gemeet heb!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er super leuk & gezellig uitt!
  xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er superleuk uit! Ik heb het nog nooit gedaan, zou het wel eens supergraag willen!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gezellig uit! Er lag wel veel sneeuw daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, ik wil dat het hier in het westen ook zo lekker gaat sneeuwen! :) En het ziet er uit als een geslaagde Sinterklaas, leuk!!

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel gezellig uit, ik wil ook een keer graag meeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ontzettend gezellig! leuk met dat filmpje :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er ongelovelijk leuk uit! Ik mis jullie zo erg!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zag er superleuk uit! Leuk filmpje heb je ook in elkaar gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!