12/14/2012

new in | Primark en Sint-cadeaus

Janine is weer naar de Primark geweest. Laat ik maar gewoon toegeven dat ik een shop-verslaving heb, dan is dat ook weer gezegd. Ik heb dus wat dingetjes gekocht bij de Primark en daarnaast laat ik ook even mijn Sinterklaas-cadeautjes zien. De foto's zijn niet heel mooi qua belichting, maar de laatste tijd is het al donker als ik thuis kom van school, helaas.


Als eerste iets wat ik niet bij de Primark heb gekocht of heb gekregen heb van Sinterklaas, namelijk deze ketting. Herinneren jullie je de blogpost over Clothingloves nog? Na iets meer dan een maand kwam deze ketting eindelijk binnen! Helaas is 'ie wel een klein beetje kapot aan de rechter kant, maar dat zie je alleen als je goed kijkt. Verder vind ik 'm heel leuk!

Clothingloves.net

Dit lijstje heb ik voor Sinterklaas (van mijn oma) gekregen, samen met nog wat chocoladeletters en andere fotolijstjes. De tekening die erin zit heeft Jaimie gemaakt, nagetekend van deze foto. Ik vind 'm heel goed lijken!


En verder heb ik natuurlijk ook cadeautjes gekregen bij de meet! Op mijn lijstje stond de roze roosjes blush van de Hema. Die heb ik ook gekregen! En ook nog een lipbalm van de Hema, die echt heel fijn is.


En dan nu de dingetjes die ik bij de Primark heb gekocht. Ik was er rond half tien en het was echt super rustig. Echt een aanrader om zo vroeg te zijn! Dit vest had ik besteld bij de V&D en is van New Look. Het kanten jurkje ernaast komt wel van de Primark. Ik denk dat jullie deze twee snel in een outfit zullen zien!

Vest - €22,99 New Look op V&D / Jurkje - €11,- bij Primark
Stiekem komt dit vest van de mannenafdeling, want deze was veel zachter dan die van de vrouwenafdeling. Beetje rare logica, maar ik houd van zachte kledingstukken haha. 
Vest - €14,- 
En dan waarom ik eigenlijk naar de Primark ging: deze pyjama! De vorige keer had ik ook al zo'n pyjama mee te nemen, want ze zitten echt geweldig lekker! Het liefst loop ik de hele dag in deze pyjamabroek. 

Pyjama - €10,-


En als laatste nog iets wat op mijn wishlist stond: brogues. Ik geloof dat ze zo heten, maar sommige mensen noemen ze ook oxfords. Ik vind ze in ieder geval leuk! De muts ook, die moest gewoon mee!

Muts - €4,- / Schoentjes - €11,-

Dat waren al mijn aankoopjes! Zijn jullie de afgelopen tijd nog bij de Primark geweest? En wat hebben jullie van Sinterklaas gekregen, of vieren jullie alleen kerst? Liefs, Janine

33 opmerkingen:

 1. ooh leuke aankopen!
  zag dat mutsje ook in duitsland heel lief.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuk :))
  Die oxfords (zo noem ik ze tenminste haha) stonden je leuk, had ik al een soort van gezegd.
  Echt hele leuke aankopen enzo!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuw, die brogues zijn echt mooi. Volgens mij is "brogues" een heel duur mannen merk voor schoenen die we oxfords noemen, maar het principe is gewoon hetzelfde. Ik noem ze zelf ook gewoon brogues! De kleur is echt geweldig, ik heb ze zelf in het grijs. En dat jurkje ziet er mooi uit, is het velvet? Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaah de brogues en het vest van de new look zijn leeuheeuk, de ketting ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke dingetjes!! Die muts is echt heeel cutee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke cadeaus! Ik vind de collar echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah janine je hebt dezelfde svpchoenen als ik ! Haha, en ik ben zo jaloers op je ketting, dus ik haat je ok bye

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En die pyama wil ik trouwens ook, hey bij wie gaan we logeren met kerst, ik hoop bij jou ghehe. Maar ik haat je nog steeds. Die ketting staat me sowieso veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind je mutsje echt super :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige shoplog haha, die muts ooohmygod !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke cadeautjes heb je van Jaimie gekregen! Die blush vind ik erg mooi. Het probleem dat de verlichting echt CRAP is heb ik ook. Ik bedoel, hallooooo: het is nu half vier en al te donker om foto's te maken. Niet eerlijk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. erg leuke spullen zeg! zo'n pyjama is zo lekker zacht! Ik vind die schoenen erg leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. aaah wat een superleuke dingen heb je uitgekozen !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankopen en Sinterklaascadeautjes! Het mutsje is echt schattig!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw die ketting is erg mooi! en die pyamas zien er lekker warm uit :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je een leuke spullen gekocht en gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuke spullen gekocht en gekregen! Dat mutsje vind ik geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuke spulletjes & leuke blog. ik volg je xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die ketting is zo mooi O__o En het mutsje en de pyjama ook ! Leuke aankopen dus!
  Liefs Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bofkontje, wat een leuke spullen! Die ketting vind ik vooral errrug mooi, haha. En die tekening is ook heel erg tod, serieus, je lijkt er echt op ahha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die schoentjes zijn echt zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Geweldige aankopen. Die ketting is echt super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Toevallig, ik kom net bij de Primark vandaan en ik heb dat vest ook gekocht, alleen wel van de vrouwenafdeling;)
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, wil je misschien meedoen? Zou ik super vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. superleuke aankopen, die muts is zooo schattig!
  XOXO Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Ik vind de ketting prachtig! De schoentjes heb ik zelf ook, love them! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooi die blush van de Hema!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ah die blush van de Hema ziet er echt leuk uit,
  hij is gewoon te mooi om te gebruiken haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!