12/06/2012

new in | Tapejes van Postpapierenzo.nl

Vrijdag kreeg ik opeens een mailtje: ik had één van de winacties van Nicole gewonnen. Super leuk natuurlijk! Ik had drie washitapes gewonnen van Postpapierenzo.nl en dinsdag kreeg ik ze binnen. Ik ben er echt super blij mee en in deze blogpost laat ik ze aan jullie zien.

Postpapierenzo verkoopt vooral veel dingen voor, zoals de naam al verklapt, brieven schrijven en sturen. Zelf schrijf ik ook brieven met andere bloggers, maar daar plaats ik de laatste tijd niet meer zoveel over op mijn blog. Dat komt ook omdat ik bijna geen tijd meer heb op brieven te schrijven, maar door deze tapejes krijg ik helemaal zin om aan de slag te gaan!


De links naar de webshop: Bovenste / Middelste / Onderste
Hartstikke bedankt Nicole & Postpapierenzo! Doen jullie ook aan een postproject? Liefs, Janine

19 opmerkingen:

 1. oh wat een schatjes!
  vind t zelf ook leuk om post te sturen & ontvangen!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk! Gefeliciteerd met je prijs.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke tapejes ! Veel plezier er mee Janine !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je er iets over hebt geschreven! En mooi dat je ze leuk vond, veel plezier ermee :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof! Ik ben dol op tape en stickertjes enzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat leuk! Leuk dat je dat hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ze zijn echt leuk!! Ik heb toevallig voor Sinterklaas ook weer masking tape gekregen en kan er gewoon geen genoeg van krijgen! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heee, het heeft er verder weinig mee te maken maar ik ging vandaag meteen naar de Hema om ook tapejes te kopen (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!