12/31/2012

other | Mijn terugblik op 2012

Heel cliché, maar: wow, wat is dit jaar snel voorbij gegaan! Voor mij was 2012 echt een geweldig jaar, hopelijk wordt 2013 nóg beter! Ik heb dit jaar heel veel leuke dingen gedaan en gezien, nieuwe mensen ontmoet en mijn blog is echt enorm gegroeid dit jaar. Echt hartstikke bedankt allemaal voor de lieve reacties, mailtjes en natuurlijk al dat jullie mijn blog bezoeken! Dit is mijn terugblik op 2012...


Outfits
Mijn goede voornemen was om meer outfits te posten. Daar heb ik me aan gehouden! Ookal zijn het er veel, het leek me wel heel erg leuk om een overzichtje te maken. Pak een oliebol, luister naar dit liedje (klik!) en scrollen maar!
 

Mijn favoriete outfits van deze reeks 5, 7, 12, 15, 18, 21, 24, 26, 33, 35, 41, 42, 44 en de laatste, 46 dus! Ik kom er ook net achter dat de outfit met de galaxy-legging er per ongeluk twee keer in staat. De outfit met de meeste hypes op lookbook is Denim & Lace en de outfit met de meeste comments was de outfit met de blauwe oversized trui.

Meets
Dit jaar heb ik ook een hoop andere bloggers ontmoet, superleuk! In 2013 wil ik ook graag veel andere bloggers ontmoeten, dus als iemand van plan is iets te regelen: mijn mail staat open!
Mijn blog
Dit jaar is mijn blog enorm gegroeid, zo heb ik dit jaar samengewerkt met verschillende webshops: super leuk, en je leert er ook nog dingen van! Verder stond er een DIY van mij op Girlscene en ook een keer een outfit, dat was beide keren in oktober. Daarom heb ik in oktober meer bezoekers gehad dan ooit! Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken en natuurlijk wens ik jullie een fantastisch 2013 toe! Heel veel liefs, Janine

26 opmerkingen:

 1. Heel leuk artikel & alvast een spetterend 2013 toegewenst! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie outfits, vooral de zomerse outfits! Volgens mij was 2012 voor jou ook echt een heel leuk jaar! Op naar 2013!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfits en leuk artikel! Happy new year! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een leuke outfits!! Happy 2013, ik blijf je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt inderdaad veel outfits gepost dit jaar! Echt leuk! :) Ik wens jou ook alvast een gelukkig 2013 en ik weet zeker dat je blog nog meer zal groeien. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk dat je dit jaar zoveel outfits heb gepost ! Hihi, en ik zal je mail maar eens even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke post Janine! :D Je outfits zijn allemaal heel gaaf. En die meetings, jaloers hihi! Gelukkig nieuwjaar, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, eigenlijk volg ik je helemaal niet zo lang, sinds augustus begin ik de outfits te herkennen! Augustus is dan ook mijn favoriete maand van al jouw outfits. Meets zijn inderdaad leuk, ik moet jou zeker zien in 2013 :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je foto's zijn echt steeds mooier geworden, leuk om te zien! Ik vind je haar echt fantastisch :)

  Gelukkig nieuwjaar! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk leuk leuk :)! Ik herken al je outfits natuurlijk, ben een trouwe volger, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's! Ik wens jou ook een gelukkig en gezond 2013 toe!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om zo de outfits nog een keer te zien! Alvast een gelukkig nieuwjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt leuke outfits gedragen! Alvast een gelukkig en gezond 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk om te zien!!!
  Jij ook een heel leuk, gelukkig, gezond, beeldschoon 2013!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allemaal superleuke outfits, kan geen favoriet kiezen, haaha:)
  Ik wil ook graag naar ene meeting gaan in 2013, dat heb ik nog nooit gedaan!
  Ik wens je een superhappy 2013!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk om te lezen! Alvast een gelukkig nieuwjaar!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo leuk om al je outfits terug te zien! Je hebt echt een onwijs leuke stijl.
  Alvast een heel gelukkig 2013!
  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 18. je hebt echt hele leuke outifts van dit jaar!
  happy newyear!

  Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Alvast een gelukkig nieuw jaar en je outfits zijn echt onwijs leuk! Ik hoop dat er in 2013 nog meer online komen, want ik krijg er gewoon geen genoeg van, haha! Liefs
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel erg leuk, jij kan er nog eens je werk van maken, haha ♥
  Je hebt echt een geweldige blog.
  Gelukkig nieuwjaar!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil nog steeds naar een bloggersmeeting!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. erg leuke outfits! :D je witte jurkje met een dip-hem is zo mooi!♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!