12/20/2012

random | Dagje Ikea met familie

Een tijdje geleden alweer is het, de dag dat ik deze foto's maakte. Mijn ouders vroegen of we mee wilden naar de Ikea. Tuurlijk wilde ik dat! Ik vind de Ikea heel erg leuk om naartoe te gaan en meestal doe ik er ook veel inspiratie op. Ik nam mijn camera mee en heb dus ook foto's gemaakt.


Mijn ouders gingen op zoek naar een nieuw bed, mijn zusje naar inspiratie voor haar kamer, die ze helemaal gaat veranderen deze vakantie. Misschien laat ik dat ook nog wel een keer zien in een blogpost, ik mag namelijk een beetje meehelpen en dat vind ik heel leuk! We zijn trouwens naar Ikea Delft geweest.
Maar je kunt de Ikea niet verlaten zonder iets te kopen, ik ook niet. Ik was opzoek naar nieuwe geurkaarsen en die heb ik ook gevonden, want je hebt er heel veel bij de Ikea. Ik heb bijna elke soort geroken in de winkel, maar zo weet ik wel zeker dat ik de lekkerste heb gekozen, haha!


Deze drie zaten samen in een setje en hier betaalde ik maar €4,- voor! De witte ruikt naar cinnamon rolls, de donkerbruine naar brownies en de lichtbruine naar iets van caramel-cake. Ze ruiken allemaal echt super lekker! Verder hadden ze ook nog een setje met kerstboom geur, maar die was helaas nét niet goed. Jammer, want anders waren die ook zeker mee naar huis gegaan!


Waarschijnlijk gaan we in de kerstvakantie nog een keertje langs, voor een bureau voor mijn zusje. Ik vind de Ikea echt super leuk! Zijn jullie er de afgelopen tijd nog geweest? Liefs, Janine

17 opmerkingen:

 1. Ik vind ikea ook altijd zóóó leuk ! In de kerstvakantie krijg mijn vriendin een nieuwe kamer, en ik mag mee ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ikea echt altijd een 'uitstapje' hahaa ;) is zo leuk daar! en die kaarsen wil ik ook!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aawh, wat een mooie kaarsen zeg! En dat voor €4! Ik ben ook echt gek op de ikea, het is zo groot en je kunt er alles vinden wat je zoekt. Vroeger klom ik altijd op de bedden, of ging ik liggen in zo'n mand vol met knuffels. Ik ben er zelfs een keer in slaap gevallen haha!

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer van je zusje. Laat je ons before & after foto's zien? :)

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ikea heeft echt leuke kamers! Heerlijk die inspiratie die je er van krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's. Ik ben echt al heel lang niet in de Ikea geweest besef ik me nu... :P

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie, prachtige foto's! Ik krijg altijd zin om mijn kamer opnieuw in te gaan richten door deze soort foto's. Echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Ik vind het zo leuk om naar de Ikea te gaan.
  Liefs, Xanthia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Ik ga altijd naar Barendrecht, maar deze ziet er ook leuk uit! IKEA blijft geweldig, wij maken er altijd een uitje van, met een ontbijtje voor 1 euro, koffie met gebak of avondeten! Het blijft zo'n geweldige zaak, haha. Die geurkaarsen lijken me trouwens heel lekker ruiken!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was laatst ook in de ikea om een nieuw bed te kopen, en het blijft leuk om daar rond te kijken en inspiratie op te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook altijd leuk om naar de Ikea te gaan. Die appeltaart ook, YUM! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou gewoon van de Ikea! Je krijgt der zoveel inspiratie! Wij gaan er volgende week ook naar toe Yeah!


  liefs Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk ikea. Als ik nu mijn kamer inkijk besef ik pas hoeveel ik er van heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kaarsen van de ikea zijn zo lekker!! ik ben afgelopen week ook geweest! vind het zo leuk om er alleen al even rond te lopen! en ideeën op te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat een mooie foto's! Ikea heeft zulke perfecte dingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk! Ik was afgelopen zomer in de Ikea, daarvoor was ik er nog nooit geweest :P. Die geurkaarsjes lijken me perfect :).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Heerlijk om een hele dag door de Ikea rond te struinen. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!