1/07/2013

filmpje | Q&A

Ergens begin december konden jullie vragen stellen aan mij en dan zou ik ze beantwoorden in een filmpje of blogpost. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een filmpje en heb ik dat filmpje zaterdag opgenomen. Verder zeg ik niet veel, kijk het filmpje maar!Als je het filmpje niet kunt zien kun je 'm ook hier bekijken

11 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje! Dat begin heb je ook mooi gemaakt. Ik heb hetzelfde op mijn wishlist staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het begin van het filmpje is erg leuk! Stop-motion :-)
  Leuke filmpje is het ook! & ik wil nu ook wel eens yoghurt ijs gaan eten ;d Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yoghurtijs in inderdaad lekkuuur! En leuk filmpje! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk filmpje en leuke antwoorden!

  Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice blog :)

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Antwerpen is inderdaad mooi! Ik woon er niet zo ver van dus dat is handig om er te gaan winkelen haha. En bij the hunger games heb ik juist hetzelfde, ik vond het derde boek ook minder. Leuk filmpje!

  Liefs,
  Aurelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke vragen en antwoorden! Ik hou echt van Q&A's :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Je hebt ook een leuke stem - dit klinkt raar haha. Ik ben werkelijk nog nooit in Antwerpen geweest, maar ik wil er echt graag heen. Voor de rest is het gewoon een tof filmpje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje :D! Ik zou jou ook nog steeds wel willen ontmoeten en andere bloggers ook wel :P. Heb eigenlijk nog nooit bloggers ontmoet :$! Misschien zou ik de boeken van PLL ook eens moeten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk! En leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!