1/31/2013

Inspiration | Lookbookers #8

Ik heb het wel gehad met de winter, wat mij betreft mag de lente wel weer komen hoor! Gelukkig werkt het weer wel een beetje mee, en lookbook ook! Laatst kwam ik daar namelijk de looks van Sue Lyn. Haar looks zijn lekker vrolijk en best zomers, en haar foto's zijn ook echt prachtig.
Welke outfit is jullie favoriet? Liefs, Janine

27 opmerkingen:

 1. Waauw wat heeft ze een hoop supermooie jurkjes, en haar outfits zijn ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik heel vaak met lookbookers, dan zie ik een mooie outfit en dan ga ik al haar (meestal een haar) outfits bekijken. Zoals het meisje van anywayitsfashion vind ik heel leuk. Maar ik vind deze outfits ook super leuk en mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van mij mag het ook wel weer lente/zomer worden! Wel weer een hele leuke inspiratie post. Mooie outfits. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige outfits zeg! Heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super gaaf! Hele mooie outfits allemaal!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, geweldige kleren heeft ze! De foto's zijn ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zitten een paar hele leuke tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke, romantische stijl :). Die derde is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stuk voor stuk super outfits!!
  je blog is helemaal geweldig, ik volg je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke outfits! die 3de en 6de vind ik erg leuk :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige inspiratie weer, krijg er helemaal een lente gevoel bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat shirt op die eerste vind ik heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, deze outfit is zoo lief en mooi. Ik hou echt zo erg van deze stijl! Ik moet misschien haar lookbook pagina maar eens gaan checken haha xD
  Wil je elkaar volgen?
  liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie foto's! ♥
  Oh, het is nu vrijdag en vanavond komt Moordvrouwen. Ik volg je op Twitter en zie altijd je tweets over waarom Bram 'Bram' heet, haha. Ik kan niet antwoorden, omdat mijn profiel op privé staat en jij me niet volgt, dus ik doe het even zo. ;) Bram komt, denk ik, van Ibrahim. Dat is wel een buitenlands naam, snap je? Dus Bram is de afkorting. ;) Ik wist het eerst ook niet!

  Liefs,
  Adriënne

  PS: Het is eindelijk zover... Mijn eerste winactie staat online! Neem snel een kijkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt! Maar dat is wel goed bedacht, ik denk dat dat klopt ja! Vanavond dus geen tweets daarover haha, behalve dat het waarschijnlijk van Ibrahim komt. :) Wat is je twitter naam? Ik ga je terugvolgen :)

   Verwijderen
 15. OEH, zij is leuk, die kende ik nog niet. Vooral de eerste en vierde outfit vind ik leuk, maar ze zijn allemaal tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De look met de groene trui en met het bloesje met open schouders vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haar foto's zijn zo mooi en haar outfits zijn zo girly en mooi ^^. Ik kende haar nog niet ;o

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die derde vind ik echt mooi! Volg je mij, dan volg ik je terug?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!