1/03/2013

other | Favorite Blogs #4

Ik vond het weer eens tijd om jullie te laten kennis maken met een paar blogs! Zelf vind ik ze heel erg leuk en staan ze ook in mijn lijstje met favoriete blogs. Dit keer niet alleen fashion-blogs, maar ook wat lifestyle-blogs.Joyce Jeroense is de blog van (zoals de naam al zegt) Joyce. Haar blog volg ik al een hele tijd en ze schrijft over van alles. Vooral haar posts over haar notebook vind ik heel erg leuk en inspiratievol! Klik hier om naar haar blog te gaan.


Coco Gold is de blog van Nicole en ik denk dat jullie haar blog wel kennen! Ze plaatst veel DIY's op haar blog, wat ik heel leuk vind! Ook gaat haar blog over haar postproject, persoonlijke dingen en nog meer. Zeker een kijkje nemen als je haar blog nog niet kent! Klik hier om naar haar blog te gaan.


The Last Days of Spring is de blog van Marlous en ik krijg elke keer als ik een kijkje neem heel veel inspiratie! Haar blog gaat ook over van alles, zoals interieur, DIY's, shoplogs en nog veel meer. Klik hier om naar haar blog te gaan.


A Little Princess is de blog van Veren en is de enige blog uit het rijtje die niet Nederlands is. Veren komt/woont namelijk uit Indonesiƫ en ik vind haar kledingstijl heel erg leuk! Klik hier om naar haar blog te gaan.

Dat was het rijtje blog weer voor deze keer! Kenden jullie deze blogs al, of staan ze nu open in een nieuw tabblad? Liefs, Janine

26 opmerkingen:

 1. leuke blogs janine!
  kende alleen die van joyce!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke blogs, ik kende de laatste niet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke post ! elkaar volgen?

  liefs ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En toen zag ik mezelf ineens bij je foto's staan toen ik op Bloglovin' keek (ik schrok bijna, haha). Wat lief dat je mijn blog er tussen hebt gezet! De andere blogs kende ik allemaal al, The Last Days of Spring is echt veruit mijn favoriete blog aller tijden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal! Ik ken Joyce Jeroense wel alleen de rest nog niet.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende ze allemaal nog niet heb net even gekeken, ziet er leuk uit allemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Alleen die van Joyce kende ik al, en ik was al op zoek naar leuke diy blogs ik volg er weer wat van :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, super leuke blogs ik ga zeker een kijkje nemen!
  liefs Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ga echt even kijken op de blogs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk dat je mij ook even noemt! Echt heel lief! De laatste 2 blogs ken ik nog niet, dus die ga ik nu even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken alleen Cocogold en Thelastdayofspring, de andere twee ga ik eens bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik kende alleen de tweede en laatste :).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende de eerste twee blogs al wel! Ik ga nu even een kijkje nemen naar de andere twee blogs. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende alleen die van Joyce! Leuke blogs! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De eerste 3 ken ik en vind ik ook heel leuk! Ik ga eens naar die andere kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende alleen die van Joyce; maar ze lijken me allemaal echt heel leuk ! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuk om te lezen! Ik kende ze allemaal nog niet! Ze lijken me wel erg tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg leuke blogs allemaal, ik kende alleen de laatste nog niet maar ben haar gelijk gaan volgen ze heeft echt een leuke stijl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk. Ik kende ze allemaal nog niet. Ik ga ze zeker eens bezoeken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ken de eerste drie en vind die ook allemaal super :). Dus ben wel benieuwd naar de laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het zo leuk dat jij dit altijd doet! Ik kende er 2, dus ga die andere ook nog even bezoeken!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Staying on the subject of loyalty cards for a minute, having
  numerous apps for different shops and services could eventually
  lead us back to square one in so far as we would have a huge number of apps all for just
  one purpose which would get annoying; the exact same thing which annoys us about a bulky wallet full of plastic.

  You'll come under fire from a number of ranged attackers, and at
  least two that will lob fire at you. Then say, “
  I request a Most Benevolent Outcome to meet good, honest
  people who will become my true friends.

  Also visit my web site: subway surfers Hacked download

  BeantwoordenVerwijderen
 23. I don't understand this article... You should check http://www.redsn0w.us/
  for more details

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!