2/26/2013

Other | Favorite Youtubers

Geen favoriete blogs of lookbookers dit keer, maar favoriete youtubers! Ik vind het heel leuk om youtube filmpjes te kijken, meestal kan ik er wel een avondje mee vullen. Ondertussen heb ik wel een heel lijstje met youtubers waarvan ik de filmpjes erg leuk vind, en vandaag laat ik jullie er een deel van zien. Dit keer een Engelstalige editie, binnenkort misschien eentje met Nederlandse youtubers!


Bethany is waarschijnlijk iemand die jullie wel kennen. Ze maakt hele leuke fashion, beauty en lifestyle filmpjes op haar kanaal MacBarbie07. Dit filmpje hieronder vind ik heel erg leuk, dit wil ik binnenkort zelf ook gaan doen!Een andere Amerikaanse youtuber die ik volg is Meredith. Ze maakt net als Bethany ook fashion, beauty en lifestyle video's op haar youtubekanaal StilaBabe09. Dit filmpje hieronder is alweer een DIY (ik houd van DIY's), maar verder doet ze ook vaak hauls, en ook al zitten al die Amerikaanse winkels niet in Nederland, zijn ze leuk om te zien.


AnneOrshine heb ik sinds een tijdje 'ontdekt'. Haar filmpjes zijn echt super leuk! De meeste zijn do it yourselfs. Deze hieronder vind ik heel erg leuk, jammer dat we niet van die candle jars in Nederland hebben!


En als laatste geen fashion en beauty youtuber, maar twee jongens. Jack en Finn kennen jullie vast wel, een tweeling uit Engeland. Niet te vergeten dat ze super knap zijn, en ook super grappig! Ze maken hele leuke filmpjes op hun kanaal JacksGap. Hieronder zie je een filmpje van hen en Tyler Oakley (die ook hele leuke filmpjes maakt trouwens!)


Dat waren ze allemaal voor deze keer. Binnenkort dus misschien een blogpost met (iets minder bekende) Nederlandse youtubers! Kenden jullie deze youtubers al? En wat zijn jullie favoriete youtubers? Liefs, Janine

16 opmerkingen:

 1. Leeeuk alleen de onderste kende ik al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk leuk! Nu kan ik vanmiddag weer lekker filmpjes kijken haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stilababe09 kende ik nog niet de rest wel :). Anneorshine heeft twee channels en op allebei staan er verschillende soort diy's :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil echt graag studded all Stars!!!! Leuk, ik zit alleen nóóit op Youtube, haha.
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeel leuk! vooral de eerste twee filmpjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk áltijd YouTube filmpjes van beauty bloggers enzo! Mijn favoriet is ook macbarbie07! Leuke favorieten heb je. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Macbarbie en Jacksgap, yay! :D Ik vind Zoella, Pointlessblog, Dicasp, MarcusbutlerTV en Sampepper ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jack of Finn mag de schoonzoon van mijn mama wel zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. annaorshine, die lijkt me leuk! Thanks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ken ze allemaal al, maar volg hiervan zelf alleen anneorshine en jacksgap! :) caspar, alfie en zoe horen er wat mij betreft dan ook nog wel tussen trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eigenlijk gek, ik ben dol op blogs etc maar op youtube ben ik totaal niet bekend. Ik ken echt totaal geen youtubers, ik vind het heel erg leuk dat je me nu wat inspiratie gegeven hebt! Ga er eens lekker voor zitten, een hele nieuwe wereld gaat voor me open haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah super leuk zeg!
  Liefs,
  www.uniquelifepassion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yay ik volg ze allemaal! Ik vind ze ook alledrie super, als er een nieuw filmpje is moet ik ze altijd gelijk kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!