2/28/2013

Personal | Travel Wishlist

Deze zomer ben ik erachter gekomen: ik houd van reizen! Ik houd van nieuwe plekken ontdekken, en dan het liefst buiten Nederland. Ik denk dat iedereen wel een lijstje heeft van landen/steden die hij nog graag zou willen bezoeken. Ik heb ontzettend veel plekken waarvan ik denk 'daar wil ik heen!'', maar voor deze blogpost laat ik alleen de steden/landen zien die echt hoog op mijn lijstje staan.


Momenteel staan er vier landen/plekken hoog op mijn lijstje, twee in Europa en twee erbuiten. Ik zal maar dicht bij huis beginnen: de twee steden in Europa die ik nog graag wil bezoeken.

Sinds mijn nicht naar Londen is geweest en ik dus al hun foto's en verhalen heb gezien/gehoord staat Londen op mijn lijstje. Sowieso lijkt Engeland me heel erg leuk, Newcastle bijvoorbeeld lijkt me ook leuk. Londen is dan wel de meest bekende stad en lijkt me echt heel geweldig. We zouden er eerst dit jaar heengaan, maar omdat mijn vader niet vrij heeft in de meivakantie kan dat helaas niet.

Verder wil ik Parijs ook nog graag een keer bezoeken. Toen mijn ouders 12,5 jaar getrouwd waren (iets van vier jaar geleden) zijn we drie dagen naar Disneyland geweest en één dag naar Parijs. Eén dag naar Parijs is volgens mijn mening veel te weinig, ik wil er heel graag nog een keertje heen!

We gaan verder buiten Europa, naar Amerika namelijk! Niet de meest originele reisbestemming, maar het lijkt me wel heel tof om een keer heen te gaan. Een vriendin van mij was er deze zomer en ik heb dus ook haar verhalen gehoord, daardoor klonk het nog leuker! Ik heb nog geen idee waar ik heen wil in Amerika, maar als ik er ooit naartoe zou gaan heb ik nog genoeg tijd om dat te bedenken.

En als laatste: Thailand! Mijn tante en nicht komen uit Thailand en de helft van mijn familie is er ook al eens geweest. In groep zeven heb ik er ook een spreekbeurt over gegeven. Wat mij zo leuk lijkt aan Thailand is dat je er strand hebt, maar ook steden en andere dingen zoals (heel veel) tempels. Ja, hier wil ik zeker een keer heen! 

Dat was mijn travel wishlist! Welke steden/landen willen jullie nog graag bezoeken? Liefs, Janine

23 opmerkingen:

 1. Engeland (buiten London is het ook de moeite waard) vind ik zo geweldig vorig jaar, ik ga er dit jaar weer naartoe! Als ik naar Amerika zou gaan, zou ik vooral voor de Westcoast gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil graag nog eens naar Londen en curaçao. En natuurlijk krijg ik nooit genoeg van Spanje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Engeland is zo leuk! Ik zou het ook totaal niet erg vinden om er in de zomer naartoe te gaan, ook al loop je natuurlijk een risico dat het alleen maar regent. Londen blijf ik de leukste stad vinden waar ik ooit ben geweest, maar eigenlijk is heel Engeland mooi hoor :) Ik wil alleen nog heel graag een keer richting Liverpool, die kant op. Daar ben ik namelijk nog nooit geweest!

  Ik ga komende zomer naar Amerika en ik heb er ook heel veel zin in! Ik ben wel een beetje bang voor de vliegreis, want ik heb eigenlijk alleen naar Ierland, Italië en andere landen in Europa gevlogen. Nooit meer dan 2 uurtjes in het vliegtuig. En nu ineens zo'n 9 uur, waah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! In London en Parijs ben ik geweest en het zijn echt super mooie steden. Thailand lijkt me ook nog heel gaaf om heen te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Perfect lijstje. Ik heb vrijwel dezelfde plaatjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al naar Londen en Parijs geweest, echt twee super steden! Ik wil nog heel graag naar Rome en Indonesië.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke travel wishlist! Mij lijkt Thailand ook een prachtig land.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk lijstje! Parijs is een hele mooie stad, ik ben een paar jaar geleden in de meivakantie 4 daagjes geweest. En Amerika, je móet echt naar Amerika! Het is echt zo awesome. Alles is groot en mooi en alle mensen zijn aardig. Bovendien is het snoep daar heeeeerlijk en ohmygod. Ik wil terug naar Amerika. Mag ik met jou mee haha ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen en vooral heel herkenbaar! :)
  Zelf ben ik vorig jaar in londen geweest, en het is zeker weten voor herhaling vatbaar! Wil er denk ik in een tussenjaar een halfjaar ofzo gaan wonen, echt een geweldig leuke stad (de rest van de engeland trouwens ook!) Parijs ben ik nog nooit geweest, daar wil ik ook nog graag heen, en verder wil ik nog heel graag een keer naar australie! amerika en thailand lijken me ook echt heeel gaaf, maar als ik moest kiezen zou ik eerst voor australie gaan denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk lijstje! Parijs is inderdaad heel mooi en één dagje Parijs is natuurlijk niet genoeg! ;) Zelf wil ik ook heel graag nog een keertje naar Londen. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naar de eerste drie landen wil ik ook nog eens heen! En ik zou ook nog eens naar syndey willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehhh, wat een leuke travel wishlist, ik wil wel met je mee hoor, haha! Ik ben 2 jaar geleden in Parijs geweest maar ik wil weeeer. Ik ga over een paar weken naar Turkije, ook heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuk lijstje, de mijne is eigenlijk precies hetzelfde! Ik ben al wel in Amerika en dan Florida geweest, maar ik zou nog heel graag echt twee weken alleen Miami willen, of naar New York!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi lijstje! Ik wil ook graag een keertje naar Amerika! :)
  Ik heb trouwens vandaag ook een artikel online met mijn favoriete Youtubers van dit moment, met een linkje naar jouw blog. ;)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Londen en Parijs zijn geweldig, maar Amerika is toch wel het allertofst! Vooral de westkust moet je zeker een keer bezoeken, prachtig en inspirerend! Azië is ook heel erg leuk, al ben ik nog nooit in Thailand geweest dus daar kan ik niks over zeggen haha. Leuke post!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil ook ooit een keer naar Londen en Amerika, niet alleen omdat je er geweldig kunt shoppen, maar ook omdat er zo veel leuke dingen zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk! Ik ben al best vaak in Londen geweest, en met de keer wordt het leuker! Parijs is ook erg leuk, ik vind parijs een leuker sfeertje hebben dan londen. Ik wil ook graag nog een keer naar Amerika. En wat Thailand betreft, dat lijkt me ook super!
  Liefs, Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk ben het er mee eens!
  Liefs ,
  www.uniquelifepassion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik wil er ook allemaal heen! Vooral Thailand trekt me nu heel erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wil heel graag een keer terug naar London want het is daar geweldig! Het is alweer 3 jaar geleden dat ik daar was. Ook wil ik een keer een kijkje nemen in Amerika :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben al 3 keer in london geweest en ik ga elke keer met plezier terug want het is mijn favoriete stad! Heerlijk shoppen, prachtige gebouwen en aardige mensen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leeuk! Ik ben in Londen en Parijs geweest, en ja jij moet er heen.
  En Ik wil ook naar Amerika en Thailand.. echt wel.
  Eigenlijk wil ik overal heen.
  En Japan en daar ga ik heen en ik ben zo blij en dit is niet om jou jaloers te maken ofzo nee en en en.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!