2/02/2013

Tag | Little Fashionable me

Ik ben weer getagd, dit keer door Marjolein. Deze tag is ooit bedacht door Jiami, en nu ben ik dus ook getagd! In de 'Little Fashionable me'' laat je je kledingstijl zien van toen je klein was. De meest gekke kleurencombinaties, tuinbroeken, sokken in sandalen... ik biecht op: vroeger droeg ik het dagelijks.


Wat was jouw vrolijkste outfit?
Ik denk deze hierboven! Vrolijk door de regen, in alle kleuren van de regenboog!


Welk kledingstuk zou je nooit meer willen dragen?
Deze vraag vond ik nog best moeilijk, ik droeg namelijk soms wel lelijke outfits, maar als je de kledingstukken anders combineert zijn ze nog wel leuk. Maar als ik moet kiezen, kies ik de broek van hierboven. Best schattig als baby, maar nu: oh god no!Met welk kledingstuk heb je fijne herinneringen?
Ik zou de jas ook zo bij de vorige vraag kunnen zetten, maar toen vond ik 'm helemaal geweldig. Roze, glim en ergens ook nog Minnie Mouse erop. Zie mijn sokken in sandalen trouwens! Van de foto eronder heb ik goede herinneringen aan het shirt, dat uit Griekenland komt. Als ik het shirtje zie doet het me gewoon gelijk denken aan zomer!


Bij welke outfitcombinatie denk jij momenteel 'nooh'?
Helaas is de foto niet heel scherp, maar hier zie je een outfit met een tuinbroek, een spijkerjasje, daaronder een maillot en daarover sokken. Misschien heel stylish toen, maar nu een beetje te veel van het goede, doe maar niet!En welke kledingstukken vind jij wél leuk?
Bloemetjesbroeken, I like! Alleen dan wel in jeansvorm en wat strakker. Verder vind ik deze foto stiekem best wel schattig, want awh dat geitje is lief!

Bonus-foto's!

Jullie mogen raden als wie ik hier verkleed ben! 

Niet een hele scherpe foto, maar yay voor panda-truien!Zoals jullie zien is mijn stijl wel veranderd... in positieve zin hoop ik. Met sokken in sandalen zul je mij nooit meer zien! Ik geef de tag door aan Romy, Nicole en Janne!

Hoe liepen jullie erbij toen jullie klein waren? Liefs, Janine

42 opmerkingen:

 1. Wat super schattig was jij vroeger! Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh wat zag je er schattig uit!
  Zo'n superleuke tag om te lezen bij iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig!! Echt geweldige tag!
  Kus Noah
  www.mymistyrose.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh wat zag je er schattig uit! Nu nog steeds wel hoor, maar op een andere manier hihi. EN WOEHOE VOOR DE SOKKEN IN SANDALEN. Volgens mij hebben we allemaal die tijd gehad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaah leuk altijd he,
  foto´s van vroeger!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh geweldig die jas op de tweede foto haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een ontzettend leuke tag! wat was je schattig zeg, die roze glim jas hahaa, he-le-maal geweldig :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah, Janine jij was zo schattig! Die regenjas is echt heftig leuk :D Leuk dat je hem hebt ingevuld!
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toetie! Echt leuk om te zien;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat een schattige foto's! Super lief. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah echt zo cuteee! :) Die regenjas is echt nice haha. En je was Pippi Langkous! Schattig dat je het knuffeltje steeds op je schouders hield!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, super om te zien :P. Die kleding van vroeger.. sommige combinaties zijn zo vreemd :P. Ook als ik dat van mezelf terugzie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is die foto bij de geitjes gemaakt in hoofddorp? Daar kwam ik als kind altijd heel erg vaak

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Awh wat ontzettend schattig allemaal! Je ziet echt heel goed dat jij het bent zeg! hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi meid

  leuke blog heb je, zullen we elkaar volgen?
  je kan ook meedoen met mijn giveaway!


  Love, Carmen
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaaahw, wat was jij een drolletje zeg! Ik heb ook echt van die kledingcombinaties waarbij ik me echt afvraag hoe mijn ouders me dat aan konden doen, maar eigenlijk is dat juist ook wel weer lief :)
  Trouwens, je was een goede Pippi Langkous :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, wat schattig! Ik geloof dat geen enkele baby van onze generatie ('96, '97 dus) er hip bij liep, als je foto's terugziet. Ik scháám me gewoon voor mijn kleding die ik toen aanhad. Maar ach, toen kon het je nog niets schelen, haha. Ik weet nu in ieder geval beter en weet hoe ik mijn kinderen later ga kleden, haha xd. Iets meer fashionable denk ik...
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Awwwh wat zag je er leuk uit! Ennuh, Pipi Langkous! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. aaah te lief! leuke tag ook! leuk dat je mij hebt getagd, maar ik ga hem denk ik niet doen. Die eerste foto is heel grappig haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. awwhiee, jij was vroeger zo schattig! De foto's met twee vlechtjes in is zo cute! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha, ik hou van deze tag! Echt te schattig om jou zo te zien, vooral die eerste foto vind ik super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aah wat een super schattige foto's! :D
  Zo'n leuke tag (:

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een schattige Pippi ben jij zeg! Leuke foto's, volgens mij heeft iedereen vroeger wel een panda trui gehad haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ahh wat een cutie was je zegg!! super leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Aahhh zo cute! Echt heel leuk.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ohmy die pippi-foto's zijn zoooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat was je een poepje! Zo schattig! Echt superleuk om te zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super schattig!! ♥ En op die foto met het geitje lijk je heel erg op mijn zusje toen ze klein was, echt grappig!

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat schattig! :D Als ik naar oude foto's kijk schaam ik me gewoon voor mezelf hahah! Ik had soms echt de meest vreemde dingen aan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Echt geweldig artikel! Dat denim jasje zou ik zó aantrekken (als die in mijn maat was) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Heel erg leuk!
  En je was pippi langkous! :-)
  Dat was ik vroeger vaak met carnaval haha geweldig!

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!