3/17/2013

Review | Pixum Fotokalender

Over Pixum heb ik heel veel gelezen op andere blogs, en daarom was ik eigenlijk alleen maar meer benieuwd naar de producten! Pixum is een webshop waar je bijvoorbeeld fotoboeken en verjaardagskalenders kunt laten maken met je eigen foto's. Ik kreeg de kans om een fotokalender te testen en vandaag ga ik vertellen wat ik ervan vind. 

Op de site van Pixum kun je je kalender maken en foto's uitzoeken. Wat ik erg handig vind aan de site is dat er een speciaal  icoontje komt te staan als je foto niet groot of scherp genoeg is, zo krijg je de mooiste foto's op je kalender. De kalender werd erg snel geleverd en zat in het karton wat je hierboven ziet.

De kalender heeft als eerste blad een blanco blad, zodat de foto's minder snel beschadigen. Deze kun je er makkelijk afscheuren, handig! Ik heb de jaarkalender in A3 formaat trouwens. 

Hier zie je de foto's die ik heb gekozen! Ze zijn allemaal heel erg scherp. Als het jaar voorbij is kun je de foto's er ook uitsnijden en dan heb je als nog mooie foto's, voor in een lijstje bijvoorbeeld.

Dit is de enige foto die ietsjes minder mooi is geworden dan de andere, maar dat had ik ook wel verwacht. Omdat het formaat van de foto niet zo groot is, is de kwaliteit wat minder. Maar zo heel storend is het niet!

Wat ik heel handig vind aan deze kalender is dat er weeknummers op staan. Voor school moet ik vaak het weeknummer weten, dit scheelt zoeken op google. 

Ik ben erg tevreden met deze kalender! Je moet er wel op letten dat je geen verkleinde foto's gebruikt, maar het originele formaat, dan wordt het resultaat het mooist! Hebben jullie ook goede ervaringen met Pixum? Of heb je nog nooit van deze webshop gehoord? Liefs, Janine

33 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! Ik heb ook ooit een pixum fotokalender gereviewd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! :) ik heb een fotoboekje een keer gereviewd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had nog nooit van Pixum gehoord, maar het lijken me hele goede kalenders. :) Wat leuk dat je er ook foto's van de bloggermeetings in hebt gedaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ik had nog nooit gehoord van Pixum. Lijkt me leuk om eens een keer te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kalender! Leuke foto's heb je uitgekozen! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooe, wat ontzettend leuk is hij geworden :D
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke om zo'n persoonlijke kalender te hebben, hij ziet er ook mooi uit. Ik heb ooit wel eens van pixum gehoord maar ik heb nog nooit op de site gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een leuke kalender! Ziet er echt leuk uit!
  Ik overweeg om er ook eentje te gaan bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je foto's van de meetings erbij hebt gedaan! Mooi zo'n kalender met foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk! Ik heb een tijd geleden ook een kalender besteld, maar dan ergens anders. Ziet er zo gaaf uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zo'n kalender, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kalender! Inderdaad goed idee om ze er aan het eind van het jaar uit te snijden! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is echt heel erg leuk ja!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke kalender! Ik mocht een tijdje geleden ook een kalender voor Pixum reviewen. Ik ben er nog steeds erg blij mee :D supermooie kwaliteit ook

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heee ik volg je nu! Je hebt een super leuke blog! Volg je me terug?

  xxx Maike
  Livelikemaike.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aah wat een leuke fotokalender! <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die kalender ziet er echt superleuk uit ! :)

  xoxo

  http://modeminiandmaxi.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke fotokalender! Heb hem zelf ook, inderdaad ook door een review een tijdje terug en ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie fotokalender! Ik heb een canvas van Pixum en daar ben ik ook erg tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk! Lijkt me ook super leuk om als cadeau te geven aan iemand.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!