3/21/2013

Tag | I ♥ Spring!

En eenentwintig maart dan is de lente daar (jeugdsentiment van vroeger, Bassie en Adriaan)! En laat het nou precies vandaag 21 maart zijn, de eerste dag van de lente! Ik houd van de lente, naast de zomer is het mijn favoriete seizoen. Heel toepasselijk ben ik een tijdje geleden ook getagd door Adriënne. De I ♥ Spring tag gaat helemaal over de lente. Vogeltjes die weer gaan fluiten, op de fiets zonder jas, pastel kleurige nagellak op je nagels, ik word er helemaal blij van!
Als je aan de lente denkt, waar wordt je dan écht vrolijk van?
Van de zon, de vogels, kersenbloesem-bomen, paaseitjes, bloemetjes, pastelkleurtjes... Van het woord lente word ik trouwens ook al vrolijk, ook omdat je merkt dat mensen blijer zijn als het lekker weer is! 

Wat is jouw ultieme voorjaarsparfum?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet veel parfum heb en het ook niet zo vaak draag. Ik vind parfum al snel te sterk ruiken. Daisy Sunshine van Marc Jacobs vind ik wel heel lekker ruiken, maar die heb ik helaas niet.

Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
De perfecte broek met bloemetjes, leuke shorts met print (bijvoorbeeld bloemetjes), een nagellakje uit de voorjaarscollectie van Essie en kanten shorts, die ik ook al in mijn eBay wishlist liet zien.

Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Het liefst draag ik pastelkleurtjes zoals je hieronder ziet. Mijn absolute favoriet is het mintgroene lakje van de Hema, deze heb ik heel vaak gedragen en nog steeds vind ik 'm heel mooi.Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
Ookal is witte chocolade niet 'echte' chocolade, toch is het mijn favoriet. Ik ben niet zo van de speciale paaseitjes, meestal hebben we gewoon een simpele zak met pure, melk en witte eitjes in huis. 

Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Ik bewaar niet speciaal dingen in mijn kast voor de lente, omdat ik het idee hebt dat je alles kunt combineren ook al is het kouder in de winter, maar de items hieronder vind ik wel echte items voor de lente. Links zie je mijn blouseje met roze strik van de Primark, in het midden een kanten top die ook van de Primark komt en rechts een kanten jumpsuit van de H&M.Van welk nummer krijg jij de lente in je bol?
Dit liedje hieronder! Heel erg goed voor de lente, ik zou zeggen: luister het!

Dat was deze tag alweer, ik ben nu in ieder geval vrolijk geworden door deze blogpost te schrijven, ik hoop jullie ook! Ik tag Anne, Myrthe en Marieke! Krijgen jullie ook zin in de lente? Liefs, Janine

14 opmerkingen:

 1. Leuk ingevuld! Ik ga 'm binnenkort ook doen!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah dat liedje is echt leuk!
  Leuk ingevulde tag,
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! De lente begint alleen (meestal) op 20 maart ;-) Zie http://www.knmi.nl/cms/content/22141/lente

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag!! Ik heb toevallig vandaag kersenbloesemtakken gekocht, omdat mij dat ook altijd zo'n lentegevoel geeft! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke tag! Leuke kleurtjes nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag! Ik word blij van dat liedje haha, hij staat nu heel hard aan. En superleuk dat je me hebt getagd :D Ik hoop dat school snel weggaat en ik er binnenkort tijd voor heb hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke tag! Ik word ook altijd helemaal blij van de lente! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke nagellakjes! Ik zou ook nog wel een broek met bloemenprint willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag en leuk om te lezen! En pastelkleurtjes zijn zo mooi <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa ik heb ook zo'n zin in lente, zon, pastelkleurtjes! Jeeej

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!