4/29/2013

Fashion | Badpak of Bikini? - met Esprit

Nu het weer langzaam zomer wordt moeten we natuurlijk weer op zoek naar leuke badkleding! Helaas staat het weer er op dit moment niet zo naar, maar deze tijd is wel ideaal om je bikini of badpak te kopen: over een tijdje is alle leuke badkleding namelijk uitverkocht. Dat probleem heb ik vaker gehad, vandaar dat ik meestal zo snel mogelijk nieuwe badkleding aanschaf.
 Vroeger droeg iedereen hetzelfde qua badkleding, maar nu hebben we gelukkig ongelofelijk veel keus. Wordt het dit jaar een bikini, tankini of een badpak? En als je die keuze hebt gemaakt is het nog opzoek naar een leuke! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete badkleding van Esprit.


Zelf ga ik altijd voor een bikini, maar ik moet zeggen dat ik de badpakken van Esprit er ook leuk uit vind zien! Ook heeft het merk een blog gestart over de badpakken, de Esprit badpakken blog. Hier posten ze over de nieuwste trends op het gebied van badpakken.

De meeste badpakken in de webshop zijn zwart met een klein accentje wit, erg classy en deze kleuren zijn tijdloos. Deze badpakken vind ik erg mooi: ze accentueren mooi je figuur en sluiten mooi aan! Ik vind badpakken eigenlijk eerder iets voor wat oudere vrouwen. Het voordeel van een badpak is wel dat als je in zee gaat zwemmen je niet de hele tijd je bikini goed moet doen.


Zoals ik al zei ga ik altijd voor een bikini, en deze bikini's vind ik heel leuk! Het leuke van bikini's vind ik dat je kunt matchen: je hoeft niet persé de combinatie te kopen die de winkel heeft samengesteld. Dit kan bij Esprit ook, heel erg fijn! Helaas zijn de bikini's wat prijziger, maar daarom verwacht ik dat de kwaliteit van de bikini's ook erg goed is.

Gaan jullie voor een badpak of een bikini? En hebben jullie al een leuke? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Ik zou zelf voor de bikini gaan! Ik heb er eentje met fruit en diertjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de linkerbikini het leukste! Ik heb alleen altijd een probleem met bikini's kopen haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bikini's zijn leuk, maar ik wil ook een leuke badpak :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorige zomer heb ik naast talloze bikini's ook eens gekozen voor een monokini, erg handig en ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog 2 bikini's van vorig jaar. Ik denk niet dat ik nieuwe ga kopen en anders doe ik het wel bij de Primark. Ik vind deze niet zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag nooit badpakken. Ik heb nog een bikini van vorig jaar en ik denk dat ik die gewoon weer aan doe. (: xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik draag ook altijd een bikini, hoewel badpakken ook zeker mooi zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben altijd al met bikini's geweest <3! Ik heb dit jaar 2 nieuwe aangeschaft en heb er nu in totaal 6 =P. Eigenlijk heb ik er aan twee genoeg, maar ik kan het niet laten <3! Ik houd van bikini's <3!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik draag altijd een bikini, die linker is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou zelf een bikini dragen, een badpak is iets meer voor een zwembad. kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben meer van de bikini's hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!