4/26/2013

Fashion | Huge Primark wishlist

Nu het weer bijna meivakantie is, weet ik zeker dat er veel mensen naar de Primark gaan in de vakantie. Ik ga er zelf ook heen en ben altijd erg benieuwd naar de collectie. Meestal kijk ik wat shoplogs op youtube, maar daar zie je nooit de hele collectie. Vandaar dat ik een wishlist heb gemaakt met goede foto's. De collectie vind ik er erg leuk uitzien, vandaar dat mijn wishlist best groot is!

De prijzen kan ik er niet bij zetten omdat de site het aangeeft in ponden: het is dus ook niet zeker of al deze items naar Nederland komen. In ieder geval vind ik deze items erg mooi: vooral de top en het rokje zien er veel duurder uit dan je van Primark zou verwachten. De jumpsuit heeft een mooie kleur en de top staat vast heel mooi met het rokje.

Toen ik laatst tot de conclusie kwam dat ik weinig jurkjes in mijn kast heb ben ik jurkjes gaan inslaan, ik houd namelijk van jurkjes! Deze met aztecprint vind ik heel erg leuk! De jumpsuit en de shorts ook, en de armbanden vind ik ook heel mooi. 

Dan drie dingen die toevallig allemaal een beetje in het lichtroze/nude-gekleurd zijn. De jurkjes vind ik echt heel leuk! De bandeau ook, ik denk dat deze mooi gaat staan onder een donkergrijze top met lage armsgaten. De bandeau eronder vind ik stiekem ook wel tof. Ik weet niet of ik het zou kopen, maar wel gaaf dat ze zoiets bij de Primark hebben!

Gaan jullie nog naar de Primark deze vakantie? Wat hopen jullie te kopen? Liefs, Janine

18 opmerkingen:

 1. Wauuuw, ik moet echt weer naar de Primark van de zomer!♥
  LIefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie jurkjes! Ik ga 7 mei weer. Hoop dat er dan ook mooie jurkjes zijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke wishlist! Bij mij geeft de website ze in euro's op prshots.com/primark.netherlands. Ik ga er 3 mei ook heen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die washed off shorts en de bustiers zijn mijn favoriet! Leuke wishlist!
  XOXO RosebudChellie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zou ik allemaal wel willen hebben! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh die jumpsuit! Waarom is er geen Primark in België (dichtbij) of die van Eindhoven nog niet geopend ):

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke wishlist! Vooral het roze jurkje aan het eind vind ik echt geweldig! Ik hou echt van de primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Suuuper leuk! Ik wil ook zo'n bustier achtige crop top. Alleen helaas passen die mij nooit...

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie en leuke kleren! Ik wil ook nog graag naar de Primark voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke wishlist! :D Ik vind dat jurkje met aztec prints, die shorts en dat setje armbanden heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke wishlist! Ik ga morgen naar de Primark, hopelijk is het niet al te druk maar dat denk ik wel. Ik vind de shorts en tops heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een supergave wishlist! Ik heb hier alleen niks van gezien bij de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Misschien dat het nog komt, ik hoop het heel erg!

   Verwijderen
 13. Oh van die body's/bandeaus die zijn zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Okee, nu móet en zal ik naar de primark gaan (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!