4/23/2013

Inspiration | Queensday-outfits

30 April is het weer zover: koninginnedag! En wel een hele speciale: de laatste voor voorlopig namelijk. In de winkels is de oranje gekte alweer toegeslagen. Zelf ben ik niet zo van het echte oranje-oranje, daarom besloot ik om wat inspiratie te zoeken voor een leuke outfit. Outfits waar subtiel wat oranje in verwerkt is, die je eigenlijk ook normaal zou kunnen dragen, maar die voor koninginnedag extra geschikt zijn!


Orange shorts / pants
Dit moet je natuurlijk wel in je kast hebben hangen: maar als je iets van een oranje rokje, shorts of een broek hebt is het heel leuk voor koninginnedag! Zelf zou ik het combineren met een witte top, zwarte tas en schoenen en gouden accessoires.


Orange blouse
Ik zei al dat ik niet zo van het oranje-oranje ben, meer van tangerine en koraal-kleurtjes! Hieronder zie je dat dat ook heel leuk kan staan. De rechter look vind ik heel erg mooi: de combinatie van oranje en wit is hier prachtig! De andere looks vind ik ook erg leuk. 


Subtiel
En als laatst drie outfits waar het oranje subtiel erin voorkomt. De linker outfit is niet echt oranje, vandaar dat ik die wel subtiel vond. Bij de middelste zijn de schoenen oranje, heel erg leuk! Bij de derde outfit zie je het oranje niet op het eerste gezicht: maar als je goed kijkt zie je oranje lippenstift. Dit vind ik een erg leuk idee en dat kun je bijvoorbeeld ook doen met je nagels. 


Zijn jullie er al uit wat jullie gaan dragen met koninginnedag? Liefs, Janine

22 opmerkingen:

 1. Leuke inspiratie! Ik weet 't eigenlijk niet dat ik aan ga doen... Ik wil niet speciaal iets nieuws kopen, dat vind ik zonde. Dus ik ga mijn kast maar weer even uitpluizen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik weet het nog niet zo hoor! Maar ik heb wel een speciale koninginnedag-zonnebril, dus ik denk dat ik het meer in de accessoires ga zoeken ! Leuke inspiratie in ieder geval, xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik weet al wat ik ga dragen en waar ik heen ga ^^. Ik ga naar Kingsday in A'dam en draag mijn Spijkers en Spijkers jurkje met als het warm is, shorts eronder voor als iemand grappig wil doen en een broek als het wat kouder is.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie post! Ik vier alleen Koninginnenacht en overdag ben ik aan het slapen haha, maar ik ga denk ik voor iets subtiels of zoals gewoonlijk: Vlaggetjes op je wangen!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inspiratie! Ik ga naar een grote stad met mijn vriendinnen, welke stad dat weten we nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke inspiratiefoto's! :D

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel leuk! ik ben van plan om ook nog een hoop oranje en rode items in te gaan slaan :) Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kan Nike freeruns winnen in een kleur naar keuze op mijn site www.jenniefromtheblog.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! De outfit linksonder, met dat bloemenrokje, vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele handige inspiratie! Ik ga zelf naar Dancetour met koninginnen dag en ik ben van plan om samen met een vriendin een shirt te maken van Willem Alexander's hoofd met een sixpack lijf er onder en een oranje streepje over zijn ogen met de tekst: IK WILLEM! haha. Waarschijnlijk doe ik daar gewoon simpel zwart onder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke inspiratie! Ik heb nog geen idee wat ik aandoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb gister een jurkje gekocht met subtiele rood-wit-blauw tinten erin!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waauw echt leuk! ik vind die lange oranje broek supermooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oranje bloemetjes vind ik het leukste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke inspiratie. Ik weet nog niet wat ik aan doe. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke inspiratie!
  Ik heb niet veel oranje dus ik trek maar mijn jaarlijkse oranje shirtje aan haha

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke kleding! Helaas moet ik werken, dus het wordt mijn gewone serveerpakkie. Misschien nog met wat oranje in mijn haar.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuk gedaan! Zo is het nog best stylish :) Helaas ben ik in Zweden tijdens queensday..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuke inspiratie, ik heb echt zin in de Koninginnedag! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ga NU mijn nagels oranje lakken haha. Leuk! Ik denk dat ik een oranje topje aantrek, een shortje en een panty!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!