4/10/2013

New in | Shoplog Amsterdam + random

Vorige week had ik een dagje vrij en ben ik met vriendinnen naar Amsterdam geweest, wat heel gezellig was! We zijn bij verschillende winkels geweest en afgelopen zaterdag was ik ook met Lisa in de stad. Alle dingen die ik heb gekocht wilde ik graag laten zien, vandaar een (kleine) shoplog!

In Amsterdam kwamen we langs een kralenwinkeltje waar we natuurlijk even naarbinnen moesten. Ik heb de kraaltjes gekocht die je links ziet liggen. De prijzen weet ik niet precies meer, maar ik geloof dat de kruisjes €0,25 per stuk waren en de groene kraal ongeveer twee euro. Hiervan ga ik armbandjes maken!


Ook zijn we naar de Brandy Melville geweest! Het was er erg druk maar ik heb wel dit leuke jurkje gevonden. Perfect voor de zomer! Deze kostte €34,95


Bij de Brandy hadden ze ook hele leuke armbandjes! Deze hieronder vind ik erg mooi, deze kostte €7,-.


Zoals ik als vertelde ben ik zaterdag met Lisa naar de stad gegaan, daarna hebben we ook nog een filmpje opgenomen, die komt binnenkort online! In dat filmpje hebben we dit shirt hieronder gemaakt, dus dit is een soort preview.


Dit jurkje kocht ik bij de H&M. Ik had 'm al eerder gepast, maar niet meegenomen. Nu was 'ie maar €10 dus heb ik 'm alsnog meegenomen! Ik denk dat jullie deze binnenkort wel zullen zien in een outfitpost.


Hebben jullie de laatste tijd nog wat gekocht? Liefs, Janine

33 opmerkingen:

 1. wat een mooie aankopen! Die jurkjes zijn heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke dingen, dat armbandje is inderdaad heel moooi! Liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat laatste jurkje wilde ik ook, maar wilde toch liever een wat meer zomerse kleur, haha (: Leuke dingen geshopt!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Het infinity jurkje is echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh leuke aankopen weer!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat laatste jurkje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spulletjes heb je gekocht! Dat jurkje heb ik gisteren ook nog zien hangen bij de H&M, vond hem echt heel leuk. Staat je vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen en ik ben zo benieuwd naar je shirt !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat donkerrode jurkje is echt heel mooi, wauw! Ben benieuwd naar een outfit daarmee :) hele leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie aankopen. Dat armbandje is super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je jurkje is super leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alles wat je gekocht hebt is echt superleuk! Vooral dat laatste jurkje is echt zo gaaf. Ik wilde hem ook al een tijdje hebben, maar ik heb nog niet de kans gehad om hem te kopen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het laatste jurkje is mooi! SUPERLEUK van de DIY top :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke aankoopjes! Beadies heb je ook in Groningen, dat is zo'n leuke winkel. Ik heb er nog nooit wat gekocht, maar dat wil ik wel doen, haha. En Brandy Melville is echt een geweldige winkel, het infinity teken met 'love' die je er zelf op hebt gezet is echt heel leuk, ik ben benieuwd naar het filmpje daarover! Oh en het bordeauxrode jurkje met kraagje is ook prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een leuke items! Dat jurkje van brandy&melville vind ik echt ontzettend leuk, super schattig. Hopen dat je 'm snel kunt dragen, met blote benen natuurlijk!
  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke spullen, vooral het jurkje is leuk. Ik moet ook zomershoppen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooeh, mooie spulletjes!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke spullen heb je gekocht! Veel succes met het maken van je eigen armbandjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat laatste jurkje is mooi! En zo'n shirt heeft mijn zusje ook ooit een keer gemaakt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je aankopen zijn echt superleuk allemaal! Ik heb de laatste tijd alleen een kettin van eBay binnengekregen :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke dingen! Zeker een mooi jurkje voor 10 euro! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke aankoopjes, dat jurkje van de H&M is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je hebt echt super leuke kleding gekocht!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!