4/24/2013

Photography | I've got magic glasses

Bezig zijn met fotografie vind ik heel erg leuk. Meestal bewerk ik mijn foto's niet zo heel veel, ik pas alleen de grootte en de kleuren iets aan. Maar laatst kwam ik de fototutorial tegen van Josephine, waarin ze uitlegde hoe je zo'n zonnebril kon maken als hieronder. Mijn resultaat is niet perfect, maar ik vind de foto wel tof geworden! Klik hier voor de tutorial. Bewerk jij je foto's veel? Liefs, Janine.


17 opmerkingen:

 1. Wauw ziet er heel leuk uit! foto's bewerken is echt leuk om te doen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er grappig uit zeg!


  Ps. op mijn blog kun je een Groupon cadeaubon winnen. Doe je al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuk resultaat! meteen die tutorial bekijken, hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik bewerk zelf best wel veel, ook met galaxy!
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een coole foto! :)

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto is leuk geworden, ik zag hem volgens mij ook al op instagram. :D Ik ben niet zo'n heldin in het bewerken van foto's maar ik vind het vaak wel grappig om te doen. Meestal bewerk ik het contrast een beetje en werk ik oneffenheden (of lelijk nagellak) bij. :)

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat leuk gedaan! Lekker creatief :) Mooie blog heb je! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!