5/20/2013

Fashion | 4 Summer Outfits (I'd love to wear today)

Waarschijnlijk moeten we nog wel een tijdje wachten op weer voor blote benen en shorts. Om wel een beetje een zomergevoel te krijgen stelde ik afgelopen zaterdag vier zomer outfits samen. Die dag regende het bijna de hele dag, dus aanfoto's ermee maken was geen optie. Vandaar dat ik alle vier de outfits gewoon op de grond heb gefotografeerd. Dit zie ik vaak op Tumblr, Instagram en Weheartit en ik vind het er altijd ontzettend leuk uitzien!


Outfit 1 -  Voor mij is dit echt de perfecte zomer outfit. Op vakantie draag ik meestal dit soort outfits: de schoenen zitten lekker en de top in combinatie met de shorts zijn niet te warm in de zomer.

Top - H&M / Shorts - Levis / Backpack - Primark / Shoes - Converse
Outfit 2 - Deze outfit vind ik perfect voor naar het strand! De shorts heb ik al een tijd niet meer aangehad, daar moet ik eens verandering in brengen. Eigenlijk past elke kleur top bij dit broekje, maar voor deze keer vond ik roze wel leuk.

Top, bracelets - Primark / Shorts, flipflops - H&M / Pink bracelet - Claires
Outfit 3 - Weer een outfit met het roze topje. Op vakantie is het altijd handig om kledingstukken mee te nemen waarvan je verschillende outfits kunt combineren. Dat geld ook voor deze top! In combinatie met de gebloemde shorts vind ik dit ook een hele leuke outfit.

Top, shorts - Primark / Shoes - Converse

Outfit 4 - De enige outfit met een rokje, en ook mijn favoriet van deze vier. Niet zozeer door het rokje, maar door de kleuren van deze outfit. Ik vind de neutrale kleurtjes heel erg mooi bij elkaar staan! Deze outfit is gelijk iets chiquer door de schoenen, het lijkt me een leuke outfit voor een verjaardag.

Top, wedges - H&M / Bag, bracelet - Primark / Skull bracelet - Claires / Skirt - Oasap

Ik hoop dat er snel weer zonnige dagen komen! Dan zal ik ook zeker outfitfoto's maken met deze outfits. Welke outfit is jullie favoriet? Liefs, Janine.

37 opmerkingen:

 1. Superleuke outfits! Je kan echt goed setjes maken en je hebt ook zulke leuke kleren! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfits! Allebei de shorts vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, ik vind het bordeaurode short mooi, en ook de wedges op de laatste foto! :) xxx,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu inderdaad nog hopen tot het eindelijk weer eens mooi weer wordt om dit soort outfits te dragen, ik ben het weer hier al wel aardig zat inmiddels...
  Maar de outfits zijn erg leuk, mooi samengesteld! Het valt me op dat je altijd veel roze gebruikt, maar alsnog heb je niet zo'n enorme 'girlie-stijl' als je snapt wat ik bedoel haha! De eerste en de laatste zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste en laatste outfit zijn echt mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfits! De eerste en laatste outfit zijn absoluut mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikeltje is dit :D Ik vind de outfits allemaal leuk.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral die laatste outfit *Liefde* Was het maar al zomer. Ik heb het nu ook steeds, dat ik outfit samen ga stellen voor de aankomende zomer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfits! Mijn favorieten zijn 1&4. Ik heb ook echt zo veel zin om mijn zomerkleren weer aan te trekken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfits!
  De laatste outfit is ook mijn favoriet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. outfit 1 en 4 vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfits! De eerste is mijn favoriet! :d

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke outfits! mijn favoriete is de laatste! kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 14. love the last outfit! I wish it was warm enough to wear outfits like this too! x

  iampolkadots.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je hebt zulke leuke inspiratie! Ik wil graag veel shortjes dragen, maar dan zijn mijn benen erg lelijk, het liefst zou ik dus rokjes dragen. Het rokje in deze post vind ik super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit is echt een leuke post hihi. De eerste outfit, ik was gelijk helemaal verliefd, dat broekje is zo geweldig! De andere outfits en kledingstukken zijn ook echt heel heel leuk! Je nieuwe header is echt heel leuk, misschien is ie trouwens niet nieuw maar ik had hem nog niet gezien hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk! Ik vind de eerste en de laatste het leukst. Vooral dat paarse short van de Levis in het eerste outfit vind ik geweldig. Ook heel leuk gecombineerd met dat rugzakje. En zoals je al zei zijn die natuurlijke kleuren van de laatste outfit ook heel leuk!
  Liefs, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waar heb je het levi's broekje gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke outfits! Mijn favoriet is zeker de laatste :) Die kleuren matchen inderdaad erg mooi <3
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben echt verliefd op die bloementjestas!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ze zijn allemaal echt heel leuk, ik kan eigenlijk niet één favoriet kiezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die short van outfit2 vind ik gewoonweg WAAAAUW, zo mooi!!
  Waarom doe je hem niet eens aan? (eventueel met een panty er onder)

  xx Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, ik bedoelde de short uit outfit1 eigenlijk.
   Die zou toch best kunnen met een zwarte panty..

   xxEva.

   Verwijderen
 23. Leuk zeg! De eerste en laatste zijn mijn favoriet :).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit vind ik ook altijd zo leuk om te zien op Weheartit, dus tof dat jij het ook hebt gedaan! Ik vind de eerste en de laatste outfit het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk, leuk, leuk! 1e en 3e zijn mijn favoriet =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jaa zo leuk :) vooral de eerste en laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super leuk allemaal!
  Ik had een vraagje, kun jij misschien mij promoten op je blog en dan doe ik het ook bij jou?
  Ik vind je blog echt heel leuk! Ik volg het nog niet zo'n tijdje maar ik kijk er tot nu toe elke dag op!
  Ik heb nou sinds kort een blog en het moet nog even op gang komen en ik zou het heel erg leuk vinden om wat followers te krijgen.
  Kijk maar of je het wilt, hier onder zet ik de link van m'n blog

  xx Tessa

  http://www.bytessasophie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!