5/16/2013

Fashion | Favourite Jewelry at the moment

Op de één of andere manier vergeet ik sieraden altijd een beetje, en dat terwijl ik er ontzettend veel heb! Onder het motto 'ik wil meer sieraden gaan dragen' besloot ik om weer eens mijn favoriete sieraden op een rijtje te zetten, misschien dat ik ze dan vaker ga dragen.

Zoals je hierboven op de foto ook ziet houd ik van ringen! Ik heb er best veel, en deze drie hieronder zijn op dit moment mijn favorieten. De strikjesring komt van de Primark, de uilenring van de Action en de ring met een groene steen erin van de Six.Ook al heb ik net gezegd dat ik sieraden meestal een beetje vergeet: armbandjes vergeet ik bijna nooit. Ik heb er ontzettend veel en ze liggen allemaal in een bakje, dat nu een beetje te klein wordt. De linker komt van 'Verre van Verre' (winkeltje in Leiden) en de rest van de Primark.


Qua oorbellen heb ik maar één favoriet: dit setje parel knopjes. Deze draag ik elke dag en ze komen van, alweer, de Primark.


Kettingen vergeet ik het snelst. Vroeger was ik echt van de oorbellen, toen van de kettingen, toen de ringen en nu een beetje de armbandjes. Hoewel gouden sieraden me meestal mooier staan, zijn twee zilveren kettingen toch mijn favoriet. De verenketting is van Fashionology en de ketting met het kruisje komt van de Primark.


Wat zijn jullie favoriete sieraden? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Die verenketting vind ik echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vergeet ook vaak sieraden te dragen haha. Maar die verenketting vind ik echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die verenketting heel erg mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben zelf echt een kettingen of ringenmens. Maar ik ben ook niet zo'n sieradendrager ;) Ik vind je strikjesring echt superlief <3
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke sieraden! Zelf ben ik echt een oorbellen en een ringen mens. Die draag ik echt bijna elke dag. Die verenketting is echt super mooi en die armbandjes zijn ook echt gaaf. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah superleuke post! Ik ren gelijk naar m'n stash om ook wat om te doen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie favorieten! Vind vooral het strikjes erg leuk! Ik vergeet sieraden ook altijd.. het maakt net je outfit af :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke sieraden! Ik heb ook vaak de neiging om oorbellen e.d. te vergeten, haha! En als ik er aan denk dan heb ik vaak simpelweg geen oorbellen die ik leuk vind bij m'n outfit... Snel maar weer meer gaan scoren!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post en mooie sieraden! De kettingen zijn erg leuk, ik ben zelf dan ook een aardige kettingen fan haha! Ik denk dat ik ze maar niet moet gaan tellen, ik ga sowieso over de 30 heen... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke sieraden! die ketting met die veer is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die verenketting vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien zeg! We hebben best wel dezelfde smaak qua sieraden :) De ketting met veer van Fashionology heb ik ook en ik draag hem super vaak. Staat leuk bij alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die armbandjes zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zelf draag ik standaard twee ringen om dezelfde ringvinger en mijn armbandjes die niet afkunnen.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!