5/27/2013

New in | Zomer Shoplog

Zaterdagochtend ging ik met mijn moeder naar de stad. Ik had nog een nieuwe broek nodig, er zit namelijk een gat in mijn favoriete broek. Verder kocht ik ook nog een leuk shirtje en rokje. Ik plaatste de onderstaande foto zonder tekst op instagram en er werd gevraagd om een shoplog, dus maakte ik wat foto's voor een shoplog.

Dit jurkje kreeg ik vrijdag binnen en hij komt van SheInside. Ik vind dit jurkje perfect voor de zomer! Het is een creme-kleurig jurkje met bloemetjes en een high low accent. Het onderjurkje is te kort voor mij, daarom draag ik er een wit strak rokje onder.
In de H&M kon ik geen goede broek vinden, maar wel een leuk topje en rokje. Zoals jullie weten houd ik van kanten tops, en deze van vijf euro kon ik niet laten hangen! Ik wilde ook nog andere kleuren meenemen, maar die waren niet in mijn maat. 


Dit rokje ziet er op de foto een beetje uit als een rokje voor kleine kinderen, maar als je 'm aan hebt lijkt dat helemaal niet zo! Dit rokje kost maar €9,95 en staat erg leuk met de top van hierboven. Deze komt ook van de H&M.


Bij De Slegte kocht ik een nieuwe dummy voor drie euro, deze keer een kleinere. Zulke boekjes vind ik erg leuk om in te tekenen. Bij de Vero Moda vond ik eindelijk een goede broek (ik had de hoop al een beetje opgegeven)! De broek kost eigenlijk €34,95 maar omdat ik me inschreef voor de nieuwsbrief kreeg ik 20% korting.


Hebben jullie de afgelopen tijd nog iets gekocht? Liefs, Janine.

23 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie jurkje! Hele mooie aankopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jurk vind ik echt heel gaaf! Lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen! Dat jurkje van Sheinside is echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke aankoopjes!
  ik heb toevallig net mijn nieuwe schoenen gepost,
  holografishe sneakertjes!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jurkje is super leuk! Ben benieuwd hoe die staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat jurkje echt ongelooflijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Vooral dat jurkje ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie kleren! Vooral dat bloemen jurkje vind ik echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat jurkje is echt heel mooi en dat shirtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen, dat topje wil ik ook gaan kopen!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankoopjes! Jij ook al eeindelijk een goede broek gevonden, ik had hetzelfde zaterdag :) Ik weet niet wat het is maar ik was er zo blij mee -ik heb het gevoel dat ik moeilijke benen heb-. Super leuk dat kanten topje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke shoplog! Dat rokje is zooooo leuk! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pierwsza sukienka jest obłędna! Chętnie bym Ci ją porwała !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke jurk zeg! :D Ik ga donderdag vet los met shoppen, dus ga dan heel wat nieuwe dingen kopen.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke shoplog! Die jurk is zo geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind je lace top heel erg mooi! xxx,

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!