5/31/2013

Outfit | New lace top

Outfitfoto's maken in de regen is nooit zo'n succes. Ik heb het wel vaker gedaan, maar nog nooit toen het zo hard regende, mijn haar is zelfs helemaal nat! Maar daar gaat het niet om, het gaat om de outfit natuurlijk. Ik draag mijn nieuwe kanten top van de H&M gecombineerd met high waisted shorts.
Top - H&M / Shorts - Levi's / Shoes - Converse / Cardigan, jacket - Primark

Maak jij ook wel eens outfitfoto's in de regen? Liefs, Janine

18 opmerkingen:

 1. mooie top!
  nah, wanneer t regent blijf ik lekker binnen.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige outfit! Je top is super mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De outfit en de foto's zijn echt prachtig! Met dat lage diafragma spring je er echt uit! Mooimooimooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha met regen blijf ik gewoon binnen hoor ;P. Leuke shorts!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met regen wacht ik toch liever een dagje met outfitfoto's maken haha, kou maakt me niet zoveel uit maar regen toch liever niet!
  En wat zijn de foto's ook mooi geworden weer, heel mooi met het bokeh effect op de achtergrond! Welke lens heb je hiervoor gebruikt (zeker een waar het diafragma heel laag kan)?
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! In de regen is niet zo fijn.. Dan stop ik er meestal mee :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Balen dat het regende onder de foto's maken! Maar ik vind de foto's alsnog erg goed gelukt en ik vind het een mooie outfit, ik vind de combinatie van de kanten top en je roze short heel cute! En nee, ik maak nooit outfit foto's in de regen, dan ben ik bang dat ze helemaal verpest worden en ook ga ik liever niet in de regen met mijn camera, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dapper dat je foto's in de regen hebt gemaakt!

  Mijn camera maakt echt waardeloze foto's en al helemaal in de regen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahw je haar! Helemaal plat nu haha. We een leuke outfit! ;)

  Liefs, Ellen
  www.ellenvanlent.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!