5/22/2013

Personal | Current Favourites

Ik ben niet zo van de 'favorieten van de maand' artikels en filmpjes op youtube. Meestal gaan ze alleen over beauty dingen en om eerlijk te zijn interesseert me dat zoveel: ik heb genoeg make-up. Maar de current favourites blogposts vind ik dan wél weer leuk om te lezen. Zo leuk, dat ik het tijd vond om zelf ook maar wat current favorites te delen.


Nagellak - Essence Als eerste dit nagellakje van de You Rock!-collectie van Essence. Ik geloof dat het alweer twee jaar geleden was dat deze collectie in de winkels lag, maar sinds kort heb ik dit lakje weer herontdekt. Het is een prachtige roze kleur!


Kleding - Kanten top van H&M Hoe vaak is dit topje nu al voorbij gekomen op mijn blog? En ik heb 'm nog niet eens een week! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Eerst dacht ik dat het crop tops helemaal niet handig zijn, maar deze staat juist super leuk op shorts!Drinken - Albert Heijn Kaneelthee Ik houd van kaneelthee! Dit is sowieso mijn favoriete smaak thee. Meer kan ik er niet over zeggen, behalve dat die van Albert Heijn het lekkerst is.


Eten - Bagels bij Bagels & Beans Voorheen ging ik bijna altijd lunchen bij La Place (als ik ging lunchen in de stad), maar eigenlijk is Bagels & Beans veel leuker! Het is niet eens veel duurder en de sfeer is gewoon veel gezelliger.


Muziek - Whatever, Blurred Lines, Get Lucky & Ride Sinds een tijdje luister ik ontzettend veel naar Hot Chelle Rae, echt een ontzettend leuke band met leuke liedjes! Whatever is mijn favoriet. Blurred Lines kennen jullie vast wel, omdat het nu hoog in de hitlijsten staat. Ik vind het een heel vrolijk liedje! Voor Get Lucky geldt hetzelfde: een heel erg vrolijk en leuk liedje. Ride van Lana Del Rey ontdekte ik door Pretty Little Liars, daar zat het liedje namelijk in een scene. Ik vind het een prachtig liedje, zeker het luisteren waard! De linkjes naar de youtube filmpjes van de liedjes staan hieronder.

Whatever - Blurred Lines - Get Lucky - Ride
Wat zijn jullie favorieten op het moment? Liefs, Janine.

18 opmerkingen:

 1. Wat een leuke favorieten! Die nummers zijn inderdaad erg leuk! Wat een mooi nagellakje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik wil ook een keer bij Bagels & Beans eten: dat lijkt me inderdaad heel lekker. En wat een leuk topje van de H&M, die zal zeker mooi staan op shorts! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die clip van Blurred lines vind ik zo verschrikkelijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet snel nog een keer bij Bagels en Beans eten.. nog nooit gedaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Dat nagellakje van Essence ziet er mooi uit zeg :) Ik ben nog nooit bij de Bagels & Beans geweest, shame on me denk ik haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lovely :) cute top and such a happy nail varnish colour :P x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Robin Thicke Blurred lines is een heerlijk nummer! Leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten! Vooral dat topje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke favorieten! Ik hou van Lana del Rey. Ik wil zo graag naar haar concert! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke favorieten! Ik ben wel benieuwd naar de kaneelthee van ah. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke favorieten! Dat kanten topje is zo mooi en leuk :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk artikel! Ik word er ook vrolijk van! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dit echt een superleuk artikel! Altijd leuk om te lezen wat iemand blij maakt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind die favourites - posts ook altijd leuk om te zien! Ik ben echt fan van de kanten top! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mmh kaneelthee, lekker! Je topje is ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Je topje vooral, ik ben ook helemaal gek op Bagels & Beans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt álles met kaneel vind ik heerlijk, haha. Vooral ook kaneelthee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Blurred Lines is echt leuk haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!