5/12/2013

Wishlist | Summer 2013

Er zijn nog een paar dingen die ik nog graag zou willen voor de zomer. Zo blogde ik al over mijn Primark Wishlist, maar natuurlijk shop ik niet alleen daar. In andere webshops ben ik ook ontzettend leuke dingen tegengekomen die ik graag zou willen. Ik weet dat wishlists maken een beetje hebberig is, maar bij mij helpt het wel: ik ga dan echt op zoek naar wat er op mijn lijstje staat, de rest in de winkels negeer ik zoveel mogelijk. Klik op read more om te zien waar alles vandaan komt!Een bloemetjes-blouse: Ik houd van bloemetjes print en het enige wat ik daar nog niet mee heb is een blouse. Deze vind ik erg mooi en ik denk dat deze mooi staat in high waisted shorts. Deze blouse komt van SheInside (klik hier).

Zwarte hakken: Deze hakken zijn duidelijk geinspireerd door Jeffrey Campbell en ik vind ze prachtig! Deze hakken komen van de H&M (klik hier).

Bloemetjes Doc Martens: Sinds een paar jaar begin ik Doc Martens steeds leuker te vinden en dit komt vooral door Lookbook. De zwarte matte vind ik ook mooi, maar daarvan kan ik niet de goede vinden op de site. Deze vind ik ook heel erg leuk en ik vind ze goed bij mij passen. Helaas zijn ze vrij prijzig, misschien moet ik wachten tot de herfst. Deze verkopen ze bij Zalando (klik hier).

Kanten top: Mijn andere kanten top is nu wel echt heel versleten en daarom kan ik 'm helaas niet meer zo vaak aan als eerst. Ik heb dus eigenlijk een vervanger nodig. Deze vind ik prachtig, hij komt van de H&M (klik hier).Bloemetjes jurkje: Dit jurkje kom ik áltijd tegen als ik in de stad ben en ik vind 'm helemaal geweldig! Toch houd ik mezelf telkens tegen om 'm te kopen, maar misschien moet ik dat maar eens doen, voor hij uitverkocht is. Hij komt van de Only (klik hier).


♥  Kanten top: Sinds ik mijn kanten top van Sheinside heb ben ik verliefd op deze tops. Verschillende webshops verkopen ze in verschillende kleuren. Deze zijn mouwloos en dus perfect voor de zomer. Beide kleuren vind ik erg leuk, ze verkopen ook nog eentje in een beige kleur. Deze komen van Oasap (klik hier).


26 opmerkingen:

 1. Hai Janine,

  Leuke wishlist, ik zou al die dingen ook wel willen hebben.

  Xx
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kanten top vind ik echt helemaal geweldig! Kwam er laatst ook één tegen op Ebay! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Die kanten tops zijn inderdaad zo mooi en die Doc Martens zijn echt zo gaaf! Die wil ik ook heel erg graag. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hakken, eerste kanten top en dat jurkje zijn zo leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kanten vond ik echt superleuk! Die zou ik ook wel willen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die bloemetjes jurk ziet er erg mooi uit!
  Ik wil ook nog zo'n kanten top, in het wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke wishlist! Die laatste roze kanten top vind ik erg leuk, ik wil ook nog een kanten top.
  En zwarte hakken, die staan al heel lang op mijn wishlist. Maar eens kopen!
  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen! Lekker vrolijke bloemetjes, haha!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou niet zoveel van bloemetjes, maar dat jurkje is toch wel heel leuk! Liefs, Lara.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, Doc's.... Liefde! Ik wil ze héél erg graag voor de herfst, maar ik weet nog niet of ik effen wil of ook met een leuk printje! Dan in ieder geval wel deze (want oh my, wat zijn ze leuk!) xxx,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je wishlist is ontzettend leuk! Vooral die blouse, schoenen en kanten tops. Die schoenen wil ik absoluut gaan passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaa zo leuk! Die allereerste bloemenblouse heb ik inmiddels ook al heel vaak voorbij zien komen op lookbook, sheinside en ebay (!) en ik vind 'm steeds leuker en leuker worden! Dus als ik weer een keer ga ebay'en en een bestelling plaats hoop ik dat ik 'm daar weer kan vinden! :) Kanten tops zijn inderdaad ook erg luek en praktisch! Toffe wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dr Martens zijn zó leuk! Ik raad je wel aan om ze tweedehands te kopen haha, dat scheelt in prijs en dan zijn ze ook al ingelopen, dat duurt bij nieuwe namelijk een eeuwigheid haha
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke wishlist! ik wil ook graag nog een kanten top. kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke wishlist! Die schoenen van H&M zijn echt heel mooi. Veel beter dan hun dupe van de Lita's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke dingen! De dr Martens kun je trouwens beter bij dr Martens zelf kopen dan bij zalando, want daar zijn ze veel duurder dan bij de originele winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aah ik wil alles van de eerste collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Like like like♥ Vooral die kanten toptjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat kanten topje van de H&M is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!