6/15/2013

I like | Bralet / bustier tops

Bustier tops, ik vind ze leuk! Op lookbook kom ik veel looks ermee tegen en ze zijn misschien een beetje gewaagd, maar wel heel mooi. Vooral met een rokje of high waisted shorts vind ik ze mooi. In de winkel zie ik ze nooit, vandaar dat ik maar eens online ging kijken waar deze te koop zijn.

Photo from Petra Karlsson


Where to buy?
Op internet vond ik wat leuke tops. Ik weet nou niet of ze bustier tops of bralets heten, vandaar dat ik op verschillende webshops die twee woorden heb ingetikt. De oranje met bloemetjes is van MinkPink en de anderen van New Look. Vooral de denim variant vind ik leuk! 

Minkpink - New Look

Deze drie zijn mijn favoriet! De linker en de rechter lijken erg op elkaar, maar ze zijn toch iets anders. De linker komt van Primark, de middelste van H&M en de rechter van Choies.
Primark - H&M - Choies

Outfit inspiratie
Op lookbook zag ik deze tops vaak gecombineerd met een rokje, wat ik super mooi vind staan. Mijn favoriete outfit is ook de derde, omdat hij best simpel is, maar wel heel leuk!

Petra - Jennifer- Ellena
Elle - -
Wat vind jij van bralet / bustier tops? Zou jij ze dragen? Liefs, Janine

24 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel gaaf in combinatie met een hoog rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze heel gaaf, maar ik kan ze inderdaad nergens in de winkel vinden. Echt heel jammer. Toch maar even een keer via internet bestellen denk ik! Ik vind vooral degene met bloemetjes heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de kanten van new look vorige week in antwerpen gekocht, maar mijn moeder vind het te veel op een beha lijken :( haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar ik wil er ook nog een met bloemen en een van denim, de denim is ook bij h en m te koop :) maar die mag je niet kopen want dan word ik boos x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn echt leuke tops! Ik weet niet of ik ze zou dragen, misschien als ik wat ouder ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huh! Die van h&m heb ik nergens gezien, hij is leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zou het eigenlijk nooit durven dragen, maar ik vind ze wel echt super leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn erg leuk!! Ik zou ze zelf niet durven te dragen, misschien over een tijdje hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze echt heel erg leuk! Maar ik weet niet of ik ze durf te dragen. Ik zou ze wel een keertje aanwillen, want met een high waist short of rokje staat het wel heel erg leuk denk ik. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze zoooo leuk! Ik weet alleen niet of ik ze durf te dragen... Hmmm... Maar ik wil al echt heel lang een bustier top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze echt superleuk! Idd vooral met high-waisted shorts en hoge taille rokjes. Ik volg macbarbie07 op youtube en zij draagt ze zowat elke dag volgens mij en elke keer denk ik: dat wil ik ook! Maar toch voel ik me een beetje te bloot met zo'n topje denk ik, misschien komt het gewoon door het weer in nederland. Als ik in een land zou wonen waar het altijd 30 graden is en elke dag de zon schijnt, zou ik minder twijfelen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil ze nog steeds echt heel graag... Misschien vind ik er wel 1 in Antwerpen als ik daar ga shoppen!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze ook heel leuk, maar moet dan eerst wel een goede high-wasted short in bezit hebben. Nog even zoeken dus! Die van de primark vind ik trouwens het leukste :)
  liefs, Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf! Vind het voor mij iets te gewaagd, whaha, maar wel erg mooi!
  liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind 't heel tof, maar bij mij gaat het heel sletterig staan, weet ik nu al haha. Ben ik te fors voor hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel erg mooi! Ik zou ze zelf niet durven dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauwwww die outfits zijn zo prachtig, ik ben helemaal voor die tops! Zelf heb ik er nog niet echt een gevonden waarvan ik denk; JA die staat me heel mooi, dus ik denk dat ik deze trend eventjes oversla maar het blijft geweldig!
  xx
  fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het zo tof! Ik heb die van de Primark die jij laat zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ga eens kijken op de site van Selena Gomez haar kleding lijn ! -->http://www.kmart.com/dream-out-loud/dap-120000000072290 ze heeft ergens een zwart topje ontworpen ik denk dat dat zoiets is ;) Nog succes met je blog xx En wens me succes voor mijn proevenweek ;) ~Justine anoniempje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha, zo'n topje is precies wat ik graag nog zou willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind dit ook echt heel erg leuk, jammer genoeg is mijn buik daar niet strak genoeg voor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind bustiers ook heel erg leuk, vooral met een hoge rok of broek

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Liefdee! Ik vind dit zoo mooi, nu veel sporten deze zomer en hopen dat ik hem eind deze zomer nog eens kan kopen en hem aan durf te doen. Echt een hele leuke trend.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!