6/07/2013

Travelling | Mijn aanraders: stedentrips

Nu het alweer bijna vakantie is krijgt bijna iedereen weer zin om te reizen! Al eerder blogde ik over mijn travel wishlist, maar nu deel ik juist de plaatsen waar ik al ben geweest ben, en mijn aanraders!  Ik ben nog niet in heel veel steden geweest, maar ik wilde er wel een paar delen in een blogpost.
Praag
In Praag ben ik denk ik al een stuk of zes keer geweest, en het verveelt nooit! Ik weet de weg en nog steeds vind ik deze stad leuk. Eén ander voordeel is ook dat het erg goedkoop is. Ik vind Praag een erg mooie stad en ik wil er stiekem dit jaar nog graag heen.Wenen
Toen ik hoorde dat we naar Wenen zouden gaan wist ik eigenlijk niet wat ik zou moeten verwachten, maar tot m'n verbazing vind ik het een erg mooie stad! We hebben hier de kerk gezien vanwaar de foto is gemaakt en ook het Mozarthuis. Barcelona
Vorige zomervakantie ging ik naar Barcelona en toen ontdekte ik deze geweldige stad. Ik wil er heel graag nog een keer heen! Eigenlijk is het ideaal: je hebt een grote stad én het ligt aan het strand. Mijn favoriete bezienswaardigheid was Park Güell.


Ben je nou zelf nog op zoek naar een goedkope stedentrip? Op Expedia hebben ze vele stedentrips, waaronder ook naar Praag, Wenen of Barcelona! 

Welke steden wil jij graag nog bezoeken, en wat zijn jouw aanraders? Liefs, Janine.

21 opmerkingen:

 1. Wat leuk, zeg! Ik ben in geen van deze steden geweest, of misschien in Wenen, maar ik wil er allemaal nog graag een keer heen! Leuke post!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou echt nog wel een keer naar Praag willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga deze zomer naar Barcelona, heb er zo onwijs veel zin in!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil graag nog een keer naar Wenen! In Praag en Barcelona ben ik al geweest en het is daar inderdaad prachtig! :)
  Nog een aanrader is Boedapest! Ik ging er in februari met mijn vriend naartoe en het is echt een hele leuke stad. Het deed me wel een beetje aan Praag denken, dus als je Praag leuk vindt dan zul je Boedapest vast ook geweldig vinden ;)
  En het is er ook lekker goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor best wel vaak dibgen over Praag, ik ben bestbenieuwd :o. Ben er nog nooit geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga deze vakantie een dagje naar Barca :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof artikel! Ik ga dit jaar naar Praag én Barcelona, dus leuk om te lezen dat het zo goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Ik wil heel graag een keertje naar Wenen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Barcelona wil ik heel graag nog eens zien! In Praag ben ik 6 jaar geleden geweest geloof ik, maar ik herinner me er eigenlijk niet heel veel meer van. In Europa vind ik Berlijn (echt een bijzondere stad!) en Londen (ben daar twee keer met school geweest, deze zomer ga ik met mijn ouders :D). Boedapest en Stockholm staan trouwens ook nog op mijn lijstje, ik hou gewoon van steden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Praag en Barcelona zijn inderdaad echt geweldig mooie steden! Maar Praag valt best mee hoe goedkoop het is toch? Ik was in ieder geval eerst in het noorden van Tsjechië en daarna in Praag en vergeleken met de rest van Tsjechië is Praag juist super duur haha! Daar in het Noorden had je ijs voor 0,40 cent per bolletje :D Ik wil ook nog graag een keer naar Antwerpen en/of Brussel, Berlijn en Boedapest, lijken me ook allemaal hele mooie steden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke post! Ik heb voor deze (na)zomer een weekendje Londen en een weekendje Parijs op de planning staan, en ben al in Rome en Wenen geweest! Ik hóud echt van stedentrips, zolang ze maar niet te lang duren ;) xxx,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou nog heel graag een keer naar Barcelona! Ik hoor er zoveel goede dingen over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zelf zou ik graag nog een keer naar Berlijn willen gaan. Het is in vergelijking met andere steden zo dichtbij, maar het is echt een wereldstad. Vroeger ben ik er vaak geweest met mijn vader, zusje en onze huisgenoot destijds om haar vriend te bezoeken (en ja, wij mochten mee!). Hoe dan ook, ik heb er altijd van genoten en ben er in geen acht jaar meer geweest. Snel een keertje terug dus!

  Als aanrader: Londen. Ik vond het een geweldige stad (met heel lekker eten!). :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikel! Ik ben in alledrie de steden al eens geweest, in Praag zelfs 20 x, dat is en blijft mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Ik wil graag nog naar Barcelona en Rome. Ik hoop dat we volgend jaar in de voorjaarsvakantie naar Barcelona gaan.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben in alledrie nog niet geweest, maar het lijkt me heel gaaf om erheen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben vorig jaar toevallig in Praag en Barcelona geweest! Waren beide erg leuk :) Ben ook wel benieuwd naar Wenen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou heel graag nog een keer naar Barcelona willen! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik was zelf nogal onder de indruk van Rome! Brugge is ook erg gezellig :)
  Heb je meer tips voor een bezoekje aan Wenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik denk dat ik stedentrips leuker vind dan vakanties! Ik ben tot nu toe in Frankrijk, België, Griekenland en Portugal geweest om echt vakantie te vieren. Heel soms gaan we dan een paar dagen naar een bepaalde stad om rond te neuzen haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!