6/30/2013

Update | Volg mijn blog met bloglovin'!

Op verschillende blogs komt het al voorbij: vanaf morgen, 1 juli, stopt Google Reader ermee. Dit wordt veel verward met Google Friend Connect, maar het is iets anders. Volg je mijn blog dus met Google Reader? Dan kun je het best overstappen naar Bloglovin'. Je kunt mijn blog hier volgen. Liefs, Janine.


8 opmerkingen:

 1. Wat een verwarring, maar gelukkig is het de Google Reader en niet GFC! Ik volg je al heel lang op Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het echt geen GFC? Want dat hoor ik echt overal, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg je op bloglovin! Volg je mij terug op bloglovin?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg eigenlijk alle blogs op Bloglovin, dat vind ik fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zoveel fijner nu ik geen lettertjes meer in hoef te vullen om te bewijzen dat ik geen robot ben haha. Ik volg je nog steeds via GFC, ik gebruik bloglovin niet echt, ik vind het niet heel fijn werken. Maar meestal typ ik je blog gewoon in dus is het niet nodig om je echt "te volgen".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey meid,

  Super leuk je page,
  Ik volg je nu op YT insta en blogloving
  Volg je mij ook terug?

  Thnx andgoodnight

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!