7/07/2013

Creative | DIY's die ik deze zomer wil maken

In de vakantie heb ik altijd lekker veel tijd om DIY's te doen, iets wat ik heel leuk vind. Ik ga op internet altijd op zoek naar leuke DIY's en soms kom ik ook kleding tegen die ik ongeveer wil namaken, maar bijvoorbeeld met een ander stofje. Ik besloot om ze allemaal op een rijtje te zetten in een blogpost.


Als eerste het jurkje dat hieronder staat. Ik kwam deze foto's tegen op de blog van Kenza en ik vind het jurkje prachtig! Toen ik ging zoeken waar hij te koop was kwam ik erachter dat dit jurkje meer dan zestig euro kost... Ik denk dat ik wel een soortgelijk jurkje kan maken!

 


Een tijdje geleden kwam ik een foto tegen van deze top op de facebook pagina van Brandy Melville. Ik denk dat deze top heel makkelijk zelf te maken is, en dat ga ik ook proberen! Misschien dat ik hier ook een DIY voor mijn blog over maak.


En als laatste: een bow bandeau! Over deze DIY staan heel veel tutorials op youtube, volgens mij is dit wel makkelijk te maken. Het lijkt me nog leuker als je hier een bikini topje van maakt!


Welke DIY zou jij graag willen doen? Liefs, Janine

28 opmerkingen:

 1. Cool DIYs!

  http://initialed.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat eerste jurkje is echt mooi! Zou gaaf zijn als je er zo een kan maken. En dat tweede shirtje is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk! ik zou zoiets echt niet zelf kunnen maken! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik hou van DIY's en deze zijn echt gaaf. Post je dan wel een tutorial op je blog? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei de DIY zijn erg leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super gave diy's! Ik vind die eerste diy het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat jurkje is heel erg mooi, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke diy's! Ik vind die strik ook erg gaaf als bikini :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de eerste twee diy's het leukste! Ik ben benieuwd naar het eind resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke DIY's allemaal! :) Dat eerste jurkje is inderdaad super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Ik ben best benieuwd naar dat bow bandeau :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke diy's die inderdaad goed te doen zijn denk ik. Veel plezier met het maken en ik ben benieuwd naar het resultaat :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De tweede ziet er heel tof uit! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 1 en 2 vind ik het leukst! Macbarbie07 heeft inderdaad een filmpje over die DIY met die strikjes! Ik was gisteren ook bij Brandy Melville en zei toen ook al tegen mijn vader dat je dat makkelijk zelf kunt maken. Ben benieuwd naar het eindresultaat! :)

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk, vooral de eerste!!! Hopelijk gaat 'ie lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow dat jurkje is echt prachtig! Lijkt me wel nog moeilijk om te maken, veel succes dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de eerste twee vind ik erg leuk! succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuk !
  http://myglamnails.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke DIY's! Ik ben benieuwd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk allemaal en dat eerste jurkje is zo mooi! *zwijmelt weg*

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuk artikel, ik ben benieuwd naar de resultaten van je DIY's!
  Dat jurkje is erg leuk, lijkt op een foto van een jurkje die ik ook heb bewaard met de gedachte van 'die wil ik ooit nog eens namaken'! Bij mij was het alleen een andere stof maar het model komt wel overeen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een gave DIY's! Van die tweede DIY heb ik volgens mij al eens een DIY van gezien op Youtube, alleen ik weet niet meer van wie dat was, Bethany volgens mij maar ik weet het niet zeker :')

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!