7/14/2013

Event | Colgate Launch Party + AFW

Een tijdje geleden kreeg ik via mail een uitnodiging voor de Spijkers & Spijkers show tijdens Amsterdam Fashion Week. Daar wilde ik zeker bij zijn, dus vrijdag zat ik met Bo in de auto op weg naar Amsterdam. Daarvoor zou de ook de launch party van de nieuwe tandpasta van Colgate zijn, hierbij waren ook veel bloggers aanwezig. Heel gezellig dus om weer wat nieuwe bloggers te ontmoeten!

Bij het event werd er een filmpje laten zien die een paar bloggers hadden gemaakt waarin ze de tandpasta gebruikten. Super leuk! Ook werd er een praatje gehouden en kon je je blog promoten met een filmpje.
De nieuwe tandpasta heet 'Colgate Max White One Luminous' en zorgt ervoor dat je tanden witter worden. Ik ben erg benieuwd, ik ga 'm binnenkort gebruiken! Deze tandpasta kost €4,39.


Daarna was het tijd om naar de show van Spijkers&Spijkers te gaan. Het leuke van dit merk vind ik dat de kleding erg draagbaar is, en de oprichters zijn twee Nederlandse zussen. De modellen droegen veel gestreepte en geruite kledingstukken. Ook hebben we veel bekende Nederlanders gezien in het publiek, ook omdat dit de eerste show was van AFW.Foto's maken van een modeshow is nog best moeilijk, maar deze vier zijn aardig goed gelukt! Met een goed gevulde goodiebag gingen we weer naar huis na een super leuke dag. Bedankt Cream PR!

Ben jij wel eens bij een modeshow geweest? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk om te lezen! Mooie foto's ook! Ik ben nog nooit bij een modeshow geweest, maar het ziet er allemaal heel leuk uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel leuk dat je was uitgenodigd! Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend tof dat je hier bij bent geweest!
  Ik heb zelf ook een sample ontvangen van Colgate Max White One. Of het dezelfde is, weet ik niet meer hoor! Maar de bedoeling was hetzelfde: wittere tanden! Het hielp misschien een beetje, maar ik zag geen resultaat (in tegenstelling tot een vriend van mij hoor, hij was zeer overtuigd!). Wij kregen deze sample, omdat wij gestemd hadden op een vriendin van ons. Zij deed mee aan een wedstrijd: wie de mooiste tanden had; won. Werd er op dit feest ook een winnaar van die wedstrijd gepresenteerd? (Of zit ik nu echt helemaal verkeerd, haha... xD)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was leuk om je nog even te zien daar! Mijn foto's waren ook echt zo erg mislukt, haha. Te moeilijk met dat gekke licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je het leuk hebt gehad, de show ziet er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je daar was! Lijkt me super om zoiets mee te mogen maken! De foto's zijn heel leuk! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave show zeg, die maxi dress is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf dat je er bij mocht zijn! Ik ben benieuwd of de tandpasta ook zo goed werkt, ik had er volgens mij ook ooit een sample van en ik zag geen verschil, haha. Ik vind die eerste twee jurkjes heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je daar bij mocht zijn !
  Liefs, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke fotos meid! Ik vond de show ook erg gaaf, maar lastig licht :P
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er echt onwijs leuk uit Janien! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's zijn het nog geworden! Modeshows zijn altijd erg moeilijk te fotograferen ja, zelfs als de modellen lang poseren is het vaak nog moeilijk haha :)
  Gaaf dat je erheen bent geweest en leuk verslagje!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!