7/24/2013

Fashion | 6 Kledingstukken, 8 Outfits

Mijn ouders hebben het liefst dat ik zo min mogelijk kleding meeneem op vakantie, maar eigenlijk zit mijn tas altijd propvol. Als we dan weer terug komen van vakantie kom ik erachter dat ik minstens een kwart van de kleding niet heb gedragen, dat is natuurlijk best zonde. Daarom pakte ik zes kledingstukken uit mijn kast, en ging kijken hoeveel verschillende outfits mee kon maken.


De kleding stukken die ik heb gebruikt? Drie rokjes en drie crop tops. De croptops zijn ideaal voor een warme dag en ze nemen helemaal niet veel ruimte in in je koffer. Verder gebruikte ik ook maar twee paar schoenen, omdat ik ook niet teveel schoenen wil meenemen op vakantie.

Top, skirt - Primark / Sandals - Van Haren
De eerste outfit bestaat uit mijn polkadot crop top gecombineerd met een roze skaterskirt. Ik vind de sandaaltjes er erg leuk bij passen! Nog wat armbandjes en you're good to go!

Top - V&D / Skirt - Skaterskirt / Floral headband - DIY (will be online soon)
Bij deze outfit ben ik de schoenen vergeten, maar ik denk dat ik er all stars bij zou dragen, of gewoon slippers. Een leuke bustier en een skaterskirt en om het af te maken een bloemenhaarbandje.

Top, skirt - H&M / Sandals - Van Haren / Bracelets - Primark
De derde outfit is lekker luchtig, vooral als je een bandeau onder te kanten top doet. De armbandjes vind ik er erg leuk, de blauwe kleur komt namelijk terug in het rokje.

Skirt - Primark / Top - V&D / Shoes - Converse / Bracelets - Primark
Voor de vierde outfit combineerde ik het rokje van de eerste outfit, met het topje van de tweede outfit. Je kunt dus best makkelijk meerdere outfits maken met maar een paar kledingstukken! 

Skirt - H&M / Top - V&D / Sandals - Van Haren / Canvas bag - Stylight
Deze outfit is ook al een keertje voorbij gekomen op mijn blog, maar dan met andere schoenen en accessoires. Ik vind deze outfit heel leuk, het rokje is echt één van mijn favoriete kledingstukken.

Top - H&M / Skirt - Primark / Shoes - Converse / Bracelets - Six
Deze outfit heeft niet heel veel kleur, vandaar dat ik koos voor oranje en bruine armbandjes. In de zomer draag ik een bikini of bandeau onder de kanten top, dat vind ik veel fijner zitten en is een stuk minder warm.

Top, skirt - Primark / Sandals - Van Haren / Bracelet - Six
En de achtste en laatste outfit! Ik vind de top heel leuk staan bij de sandaaltjes, omdat die ook een soort stipjes hebben. Vroeger vond ik de combinatie van donkerblauw en zwart maar niks, maar nu vind ik het eigenlijk best leuk!

Natuurlijk zou je ook nog andere schoenen bij de outfits kunnen kiezen, zo heb je nog meer outfits! Ik vind het leuk om items te combineren tot nieuwe outfits, en op vakantie is dat super handig: want dan heb je meer ruimte in je koffer voor andere dingen! Welke outfit vind jij het leukst? Liefs, Janine.

24 opmerkingen:

 1. Super handig dit! Ga ik denk ik ook doen, gewoon kleding meenemen die je op heel veel manieren kan combineren. Leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee! Vooral als je al weet dat het constant mooi weer zal zijn op vakantie. Leuke outfits :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ben ook met zoiets bezig ;D Ik wil van te voren al outfits maken, dan kan ik efficiënt inpakken en er ook nog leuk uitzien ;D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een leuk artikel! Ik maak van te voren ook altijd outft. Maar ik kan dan nooit kiezen, dus ik neem toch altijd nog teveel mee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat origineel! Erg leuk :) Ik denk dat ik de derde outfit het leukst vind :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfits allemaal! Ik vind de kanten top echt het allerleukst. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad slim om een beetje basic kledingstukken mee te nemen, in ieder geval dingen die met alles te combineren zijn!
  Ik heb aan het eind van de vakantie ook vaak een aantal dingen helemaal niet gedragen, dus was dit keer ook van plan meer combinaties vooraf uit te zoeken met dezeflde kledingstukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeeel erg handig! Ik ga dit jaar naar Disney in Parijs, dus ik neem alleen schoenen mee waar ik goed op kan lopen, en twee lange treggings bijvoorbeeld. Ik heb nooit rokjes aan omdat ik niet van zulke skater skirts en los vallene rokjes heb, ik heb alleen 5 euro rokjes en dat vind ik niet zo fijn voor op vakantie haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfits! Erg leuk trouwens dat je de foto's op het gras hebt gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super handig, ik denk dat ik ook zoiets ga doen voor ik op vakantie ga want mijn tas zit altijd véééél te vol haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke outfits, echt mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat je zo leuke style heb! Echt super tof!
  Ik zou het liefst er ook zo bijlopen, heb er alleen niet genoeg zelfvertrouwen voor denk ik...
  Ben echt jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, allemaal croptops! Leuk, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk en handig, ik ben altijd te lui voor zulke dingen uit te zoeken - maar echt slim! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke combinaties! Dit doe ik ook vaak als ik ergens voor langere tijd heen moet, scheelt zo veel kofferruimte! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik moest ook zo min mogelijk meenemen, maar uiteindelijk heb ik toch wel héél veel meegenomen. Leuke outfits!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!