7/26/2013

I Like | Mirror Sunglasses

Mirror Sunglasses, oftewel zonnebrillen met gespiegelde glazen, het liefst in een leuke kleur. Ik vond ze altijd al heel tof, maar wist niet of ik zoiets wel durfde te dragen. Bij de Hans Anders kocht ik toch een exemplaar, en ik heb er geen spijt van! Ik vind ze ontzettend leuk en vrolijk.

Mirror sunglasses zijn best makkelijk te vinden in de winkels, de prijzen verschillen alleen wel! De 'echte' versie is van Ray Ban, als ik het goed heb, en die is meer dan €100. Dat vind ik te duur voor een zonnebril, dus ik zocht wat goedkopere varianten.

Blauwe glazen: Hans Anders - Roze glazen: H&M - Oranje glazen: Romwe
Op lookbook zag ik vooral veel looks van jongens met mirror sunnies, maar ook zeker wel wat meisjes. Eigenlijk kan zo'n zonnebril bij bijna elke outfit, maar extra leuk vind ik als er echt over na is gedacht. Zo zie je bij de linker outfit dat de zonnebril dezelfde kleur heeft als de trui, en bij de middelste outfit dat de zonnebril match met de lipstick.

Meijia - Jen - Daniela
Wat vind jij van mirror sunglasses? Liefs, Janine.

24 opmerkingen:

 1. Leuk ik heb een pilotenbril met blauwe spiegelglazen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt zo cool en wil er zeker nog eentje scoren! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er helemaal fan van! Ik moet snel maar eens eentje halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, staat je goed! Ik vind het bij mij nooit zo mooi helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! Staat je goed. Ik vind die van de H&M heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind mirror sunglasses echt super leuk! Ik wil er zelf ook nog eentje
  Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat zijn ze gaaf! Ze staan je ook ontzettend mooi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk, en staat je super! Ik ben zelf nog steeds op zoek naar een model dat mij goed staat haha, wil er ook zo graag eentje!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk! al zou ik ze zelf niet zo snel dragen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk en toch wat specialer als een gewone zonnenbril.
  Ik vind de zonnebril van de middelste model het mooist die kleurovergang. (:
  Verder leuke bril die je op hebt, staat je leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk :)
  Zoek er zelf ook nog eentje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je goed! Mij staan ze niet zo :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. staan je leuk zeg, werkt bij mij niet helemaal zeg maar:P

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!