7/25/2013

New in | School diary

Ik had eigenlijk nog helemaal geen zin om nieuwe schoolspullen te kopen voor komend schooljaar, maar toen ik zag dat de agenda die ik wilde al uitverkocht was bij een andere Hema besloot ik 'm maar te kopen. Andere schoolspullen ga ik pas kopen als ik terug ben van vakantie, want ik vind het nu nog veel te vroeg (en wil van mijn vakantie genieten, haha).

Zoals je ziet is de agenda heel simpel, maar de buitenkant is wel lekker vrolijk! Ik denk dat ik wat leuke dingetjes ga plakken in de agenda, bijvoorbeeld plaatjes uit tijdschriften. Deze agenda kost €5,95 bij de Hema. Heb jij al een nieuwe schoolagenda? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. De Hema heeft echt handige en leuke agenda's! Deze heeft een mooi kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Ik heb mijn agenda bij de V&D gehaald, met een soort dierenprintje op de voorkant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook gehaald en ik ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb precies dezelfde agenda! Ik ben helemaal klaar met al dat overdreven gedoe met agenda's en zo. Ik wilde gewoon een simpele en een goedkope. Ik heb er inderdaad foto's ingeplakt en Loesjes (geweldig vind ik die!). Ik vind nieuwe schoolspullen kopen geweldig, geen idee waarom, maar dat is een van de leukste dingen aan een nieuw schooljaar (samen met het weerzien van je klasgenoten!)!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg leuk, ik heb de agenda van Blond amsterdam! haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond deze ook heel leuk! Maar ik heb bij 't Kruidvat een agenda voor 89 cent gekocht. Hij gaat toch maar een schooljaartje mee en vaak gooi ik hem maar even in mijn tas. Ik vrolijk hem zelf wel een beetje op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke agenda! Ik wacht nog even met een agenda kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat is dat een leuke agenda zeg! Ik heb ook een hema agenda gekocht, haha n_n

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is echt fijn, ik heb hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zat erg te twijfelen bij de hema agendas en nu heb ik er eigenlijk nog steeds geen een gekocht.. haha, deze lijkt me wel heel fijn :) En ik vond dat bruinige kleurtje aan de binnenkant wel mooi haha, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de zelfde agenda gekocht een tijdje terug. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh erg leuke agenda! Ik heb er nog geen nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leukerds zeg! Ik heb er nog geen, maar wil weer een nieuwe kopen van Moleskine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooierd! Deze heb ik helemaal niet gezien bij de Hema haha, had 'm ook wel gewild eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze ga ik denk ik ook kopen, of misschien nog wel een simpelere. Simpel is fijn :) Eerst kocht ik altijd die dure van Pip studio of Blond Amsterdam, maar dat vind ik nu echt nergens meer voor nodig..

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!