7/09/2013

New in | Summer Sandals

Ik was al een tijdje op zoek naar goede en leuke sandaaltjes, en ik heb eindelijk goede gevonden! De sandaaltjes die ik in de winkel tegenkom hangen meestal maar met een dun draadje aan je voet, waardoor ik scheef ga lopen. Bij deze sandaaltjes is er tenminste een stevige achterkant. Ik bestelde ze bij van Haren voor €19,90. Het jammere is dat er iets bij het riempje kapot is, dus ik moet ze nog even ruilen in de winkel. Maar als ik dat heb gedaan zijn dit goede sandaaltjes voor mij!Wat voor sandaaltjes heb jij? Liefs, Janine

29 opmerkingen:

 1. Die zijn echt heel leuk! Wel jammer van het riempje maar dat komt vast goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sandaaltjes! Zelf heb ik er geen, van die leuke dan he. Ik heb oer-lelijke bruine watersandalen met klittenband, maar die zitten echt als gegoten, haha. Verder loop ik op slippertjes de hele zomer of op Converse, haha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt super leuk! Mooi kleurtje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een schattige sandaaltjes! IK ben opzoek naar bruine met 1 band aan de voorkant en zo'n enkel band. Hahaha heel onduidelijk, maar misschien weetje wat ik bedoel xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helaas nog op zoek naar dé perfecte sandaaltjes, maar deze komen aardig in de buurt! Wat een super mooie kleur hebben ze. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van het riempje! Ze zijn in ieder geval wel heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatjes! Ik wil ook sandaaltjes. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er erg leuk uit! Jammer dat je ze nog moet ruilen. Ik moet nog nieuwe sandaaltjes scoren eigenlijk. Ik heb nog wel van vorig jaar van H&M, maar daar heb ik in de vakantie zoveel op gelopen dat ze eigenlijk niet meer helemaal mooi zijn, haha!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukerts! Jammer van t riempje :(. Ik heb hele mooie sandaaltjes van Hobbs.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een super mooie sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie sandaaltjes! ik heb vaak het probleem dat de voorkant te lang is, ik heb best korte tenen en dan is dat zo lelijk, haha. ik heb op dit moment nog oude bruine sandaaltjes van van haren, en birkenstocks. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke sandalen!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze zijn echt heel mooi inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. such a bargain and so cute! x

  iampolkadots.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow echt mooie sandalen! Jammer genoeg heb ik zelf net sandalen gekocht bij de sacha dus kan ik niet direct nieuwe sandalen kopen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah leuke sandaaltjes zeg! Ik heb een paar van de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die zijn echt leuk zeg! Ik heb 3 paar van de primark, maar die zijn niet zo stevig! Ik zou eigenlijk ook nog wel een paar wat stevigere willen, zoals deze! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie sandaaltjes! En zeker voor nog geen €20 zien ze er heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!