7/27/2013

Personal | Packing my bags

Het is dan eindelijk zover: ik ga bijna op vakantie! Ik kijk er al super lang naar uit en heb er helemaal zin in. We gaan eerst een paar dagen naar Duitsland en daarna naar Italië. Op de terugreis verblijven we één nachtje in een hotel. Ik ben nog nooit in een hotel geweest (is dat raar?), dus stiekem ben ik daar ook wel benieuwd naar. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie! Er komt elke dag een blogpost online, dus het lijkt net alsof ik niet weg ben. Liefs, Janine.
20 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier op vakantie!

  x Tessa
  www.Tessa4Beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier op vakantie! Lekker er van genieten :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super veel plezier! En geniet van het hotel!!

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook nog nooit in een hotel geweest hoor, haha. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier op vakantie! En veel plezier in het hotel :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier! Geniet ervan! Ik ga ook niet zo vaak in een hotel, wij hebben liever een huisje of kamperen, haha. Anders zit je alleen maar op je hotelkamer te zitten... Nogmaals, fijne vakantie!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier in Duitsland en Italië.
  & ik ben ook nog nooit in een hotel geweest haha, dus je bent niet de enige.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel plezier! Ik ga eigenlijk altijd naar hotels, heerlijk. Je hoeft je eigen eten niet te verzorgen en overdag doe je gewoon je ding, top! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel plezier op vakantie! Wat grappig dat je nog nooit in een hotel bent geweest. Wij gaan juist altijd naar hotels, omdat mijn ouders niet zo van kamperen houden. Zelf vind ik het eigenlijk wel leuk. Geniet ervan Janine!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel plezier op vakantie! Ik ben nog maar één keer op hotel geweest, vind het veel leuker op een camping of in een huisje :)
  Even een vraagje: waar heb je de bikini's met bloemen op gekocht? Ik vind ze echt heel mooi! xoxo (sorry dat het in anoniem staat maar ik heb nergens een account dus (;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yay, Italië, hehe. Heel veel plezier, welke plek ga je heen? Ik ben ook nog nooit in een hotel geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog nooit in een hotel geweest? Wees blij! Ik zit altijd in een hotel, ik heb nog nooit gekampeerd :(
  Wil ik zo graaagg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel plezier daar! Hopelijk heb je in beide landen goed weer en bevalt het hotel goed.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!