7/17/2013

Travelling | Italy, here we come!

Deze zomer ga ik voor het eerst naar Italië op vakantie, waar ik heel veel zin in heb! Helaas ga ik pas over een paar weekjes op vakantie, maar alvast de steden opzoeken waar we naartoe gaan kan geen kwaad. Toevallig weet ik dit jaar ongeveer waar we allemaal heen gaan, normaal plannen we de vakantie nooit zo goed. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat bevallen dus!

Verona
Verona staat sinds ik de film 'Letters to Julliet' heb gezien in mijn travel wishlist. De film speelt zich voor een deel daar af, en de stad is echt prachtig! Volgens de reisboeken doet alleen Rome boven Verona, dus ik ben heel benieuwd! Hier speelt het verhaal van Romeo en Julia zich ook af.


Trento
Trento ligt vlak bij de camping waar we als derde naartoe gaan. Het is wat hoger gelegen, maar volgens mij ook een erg mooie stad! Er is onder andere een kasteel, een cathedraal en een mooie fontijn, als je google moet geloven. 


Genua
En als laatste: Genua, deze stad ligt dicht bij de camping waar we als eerste heen gaan. Deze stad ligt aan de Middellandse Zee en is daardoor ook een soort havenplaatsje. De plaatjes die ik op google images tegenkwam zagen er in ieder geval heel goed uit!

Waar ga jij heen op vakantie, of ben je al geweest? En zijn jullie wel eens in Verona, Trento of Genua geweest? Liefs, Janine.

25 opmerkingen:

 1. Ik ben vorig jaar naar Italië geweest en ga dit jaar weer. Toen zijn we naar Verona geweest, is heel leuk! Veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ! Ik ben nog nooit echt op vakantie in Italië geweest.. Lijkt me wel erg leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ben echt verliefd op Italië, we zijn echt al een paar keer naar Italië geweest met de familie en dat blijven echt de mooiste reizen van mijn leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Ik ben gek op Italië, ben er al best vaak geweest. Vooral Venetië vond ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel erg leuk! Italië is een prachtig land en je moet zeker het Italiaans ijs proberen,ik vind Italiaans ijs echt het lekkerste ijs ter wereld :)

  Alvast heel veel plezier! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee!
  Ik ben een aantal jaar geleden in Verona geweest en het is echt een prachtige stad! Als je de tijd hebt is het aan te raden om naar een opera in het oude stadion te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, veel plezier! Ik vind Italië altijd super mooi, de hele sfeer is leuk om te beleven. En het eten is natuurlijk heerlijk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verona en Trento ben ik ook geweest, is echt heel erg mooi!
  Heel veel plezier!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben een paar keer in Italië geweest en het is heel erg leuk! Echt mijn favoriete vakantieland. :) Ik ben nog nooit in de steden geweest waar jij naartoe gaat, maar het klinkt hartstikke mooi! Heel veel plezier! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof! Ik ben nog nooit in Italië geweest. Dit jaar ga ik naar Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Italie lijkt me fijn. Ik ga een paar daagjes naar Berlijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt als een mooie reis! Ik ga naar Noorwegen en Wenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Verona is echt prachtig ik vond het zo leuk daar! De andere twee steden ben ik nog nooit geweest, maar het klinkt heel goed. Veel plezier!!
  liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aahw wat leuk dat je naar Italie gaat. Italie lijkt mij erg mooi, ik ben er zelf ook nog nooit geweest. Ik ga a.s. maandag naar Griekenland, heb ik ook onwijs veel zin in. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook naar Italië geweest, naar Genua en Turijn, erg leuke steden! :D
  In september ga ik nog met vriendinnen naar Kroatië.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit jaar ga ik niet op vakantie maar ik ben er wel vaak heen geweest. Ik vind het er echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gaaf dat je naar Italië gaat! Ik wil daar ook ontzettend graag eens heen! Zelf zou ik ook Venetië willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Alvast onwijs veel plezier!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben er nog nooit geweest maar wat leuk dat je er heen gaat zeg! Leuk!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat gaaf! Zelf ga ik ook bijna ieder jaar naar Italië. Ik ben nu net ook gisteravond terug thuis gekomen van Sardinië. En ik vind het daar echt geweldig! Verona is heel erg mooi en heeft echt een leuk sfeertje en in Genua zijn de huizen echt prachtig. Alvast heel erg veel plezier! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel veel plezier alvast! Italië blijft een mooi land. Zelf ben ik er meerdere keren geweest maar toen was ik jonger dan 10jaar waardoor ik eigenlijk niks meer van de omgeving weet (alleen via foto's die je op internet ziet en die mijn moeder toen maakte, maar dat was toen nog niet veel als nu) dus hoop er ook nog een keer heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Veel plezier in Italië! Ik ben zelf in Sorento en Napels geweest, maar dit jaar gaan wij drie weken op vakantie naar Frankrijk. (Gescheiden ouders. Toppp!)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superleuk! Ik kom net uit Italië! Ik ben ook in Verona geweest en het is idd een mooie stad! Geniet van je vakantie!x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!