8/22/2013

Fashion | Brandy Melville wishlist

Vandaag ga ik samen met Bo een dagje shoppen in Amsterdam, en natuurlijk brengen we ook een bezoekje aan de Brandy Melville. Dit is echt één van mijn favoriete winkels, daarom maakte ik een lijstje van dingen die ik er graag van wil hebben. Ik weet toch dat ik dit niet allemaal ga kopen, maar dat maakt niet uit. Wat vind jij van Brandy Melville? Liefs, Janine.

24 opmerkingen:

 1. Hm ik kom er eigenlijk nooit, maar het ziet er wel leuke kleding uit! Veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat shirtje met die maantjes is echt leuk! Veel plezier met winkelen, maar dat gaat vast wel goedkomen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem leuk! Op school bij mij lopen echt heel veel mensen erin, dus niet heel origineel meer, alleen.. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg ik ben er toevallig gisteren net geweest! Ik had ook die top met die maantjes en de top met een infinity teken op mijn wishlist, maar ik kon ze allebei niet vinden, helaas :( Ik heb wel een andere hele leuke crop top gekocht, waar ik ook heel erg blij mee ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil dat manenshirtje ook zo graag hebben omg <3
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom daar eigenlijk nooit, maar het ziet er super leuk uit! Bedankt voor de tip :) Veel plezier in Amsterdam! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij weet wel wat ik van Brandy Melville vind.. :) GEWELDIG?!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave wishlist en veel plezier! Brandy Melville is echt heel leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind Brandy Melville echt super leuk :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die tweede ring is echt heel mooi! :-) Ik vind het een leuke winkel, alleen daar binnen (in Amsterdam) is het echt heel druk. Toen wij in Barcelona waren, zijn we ook even naar binnen gegaan, maar d'r was geen kip te bekennen, haha. Maaarr, ik vind het een leuke winkel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende de winkel niet, maar vind dit wel heel erg leuke dingen! :)

  Neem deel aan de give-away voor het één jarig bestaan van mijn blog!
  http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel plezier nog! Ben nu al benieuwd naar je aankopen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou van de Brandy! :) Zo jammer dat er alleen eentje in A'dam zit! Hele leuke wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de brandy melville zoo leeukk, ben er helaas nog nooit geweest :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind Brandy Melville op zich wel heel leuk, maar echt alles is kort! Ze hebben gewoon geen normale shirtjes, alleen maar croptops :( Daarom koop ik er nooit wat, ik vind vooral de aankleding van de winkel heel leuk haha. De kleding zelf dus niet zo geweldig helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat maandjes shirt vind ik zo ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het shirt van het rechtse meisje vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Ik wil nog heel graag zo'n jurkje met cutout op de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er leuk uit, ik ken het merk zelf niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauuww geweldige wishlist!
  Ik vind Brandy Melville een leuk merk.
  Dat shirtje met die manen en die edelsteen sieraden vind ik echt zo tof hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Brandy melville is zeker een leuke winkel! Je wishlist is ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. zijn dat oorbellen? Want ze zien er echt gaaf uit! ;o Dat shirtje kan je makkelijk zelf maken, haha. Zag ooit ergens een diy.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!