8/21/2013

Fashion | My Favorite Bags

Hoewel je ze bijna nooit ziet in een outfitpost, houd ik echt van tassen. Twee jaar geleden had ik een soort tassenverslaving, waardoor ik een aardig grote verzameling heb opgebouwd. Best handig! Het leek mij leuk om mijn drie favoriete tassen op een rijtje te zetten, vooral omdat ze niet zo vaak voorbij komen op mijn blog.

Mijn favoriete tas van de zomervakantie: deze rugzak. Het was ook de enige tas die ik mee had. Vooral handig omdat er lekker veel in past: mijn Canon + hoes en dan nog een hoop andere spullen. Helaas is er nu wel iets kapot, wat ik op vakantie met veiligheidsspelden heb moeten maken, maar dat kan ik hopelijk maken met de naaimachine.


Primark
Deze tas zullen jullie vast wel kennen, aangezien veel meisjes 'm hebben. Deze tas is nu al twee jaar lang mijn schooltas en ondanks dat vind ik 'm er nog best goed uitzien! De twee vakjes voor zijn ideaal, al vergeet ik wel steeds dat ik dáár mijn sleutels in doe. De €40 waarvoor ik deze tas kocht, vind ik het zeker waard!

Invito
En als laatste dezelfde tas als op de eerste foto: mijn Mulberry Alexa lookalike. Het liefst koop ik ooit de echte versie, maar dat wordt sparen. Voor nu ben ik blij met deze! Deze heb ik trouwens later ook in de uitverkoop in het grijs gekocht, altijd handig.

New Yorker
Wat is jouw favoriete tas op dit moment? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Mooie tassen heb je. Ik heb er ook wel een paar, maar niet echt een favoriet haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke tassen meis...
  ik heb er ook superveel,
  maar draag ze eigenlijk nooit in outfitposts!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tassen! Ik wil echt nog heel graag zo'n rugzakje. Mijn favoriet is mijn nieuwe Daniël Ray tas. Hij lijkt wel een beetje op jouw tas van Invito.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik heel vaak mijn leren tas uit Frankrijk en mijn stippen rugzakje van de Primark.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt leuke tassen! Ik wil de volgende keer bij de Primark ook zo'n leuke rugzak scoren.. Maar goed, nu gebruik ik eigenlijk vooral mijn schooltas, een Cowboysbag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuke tassen. Ik vind de tweede tas echt leuk! Ik gebruik meestal mijn schooltas - cowboybag - of mijn nieuwe handtas!x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke tassen! Vooral de laatste van New Yorker vind ik erg leuk. :) Op dit moment heb ik niet echt een favoriete tas, ik gebruik er eigenlijk heel veel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tassen! Mijn favoriete tas is op het moment een gestippelde rugzak van de Primark ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt leuke tassen! Vooral die laatste vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuke tassen! De eerste en tweede zijn mijn favorieten :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke tassen! De laatste is super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke tassen ik vind de eerste het leukst! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke tassen, die rugzak is echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook een beetje verslaafd aan tassen ;) Ik vind de laatste echt heel gaaf! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke tassen, vooral die rugzak! :')

  Op het moment gebruik ik voor alles eigenlijk mijn Cowboysbag.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!