8/10/2013

Fashion | New Bikini

Een tijdje geleden zat ik nog in de stress omdat ik nog een leuke bikini wilde voor de vakantie, maar nergens een leuke vond. Toen ik mijn agenda kocht bij de Hema nam ik ook dit broekje mee, en later kocht ik in een andere Hema het topje. Ik vind het bloemetjespatroon heel leuk en deze bikini kan ook bij mijn blauwe bikini, ik kan dus nog een beetje combineren als ik wil! Wat vind jij van deze bikini? Liefs, Janine.
23 opmerkingen:

 1. Wat een leuke bikini! Dat bloemetjesprintje is heel vrolijk :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat vind ik echt een leuke bikini! Ik hou ook van bloemetjesprintjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuke bikini! Het printje is inderdaad super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets zoek ik ook! Die is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bikini! Het bloemenprintje is zo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk printje en mooie kleuren zeg! Goeie aankoop :)

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah dat is echt een hele leuke bikini! Echt wat voor jou, met zo'n bloemenprintje haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is echt super leuk! Je zou niet zeggen dat hij van de hema is :) Ik was vandaag ook nog even hopeloos en in de stress op zoek naar een bikini, en vond er (ook) een bij de hema! Lang leve hema zou ik zeggen haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!