8/24/2013

New in | Mini Shoplog Amsterdam

Zoals ik eerder al vertelde ging ik donderdag samen met Bo naar Amsterdam. We hebben een hele leuke dag gehad daar! We zijn bij de Brandy Melville geweest, de negen straatjes, het Waterlooplein en natuurlijk ook nog even naar de Kalverstraat. In deze blogpost laat ik zien wat ik gekocht heb!


Bij de Brandy Melville heb ik verrassend genoeg niks gekocht. Ik was er op vakantie ook al geweest in Italië (komt nog een blogpost over) en toen heb ik wel wat gekocht. Verder hadden ze veel zomer jurkjes. Nu ben ik wel van het idee 'je kunt een jurkje het hele jaar dragen', maar de jurkjes van de Brandy Melville zijn heel luchtig, en dus veel te koud voor in de winter.

Wel kocht ik een jurkje bij een marktje bij het Waterlooplein. Het is misschien een jurkje wat ik eerst niet zou pakken, maar toen ik 'm paste stond hij super leuk! Er staat allemaal kleine katjes op en aan de bovenkant van het jurkje zit een mooie Peter Pan-collar. Dit jurkje koste €25,- bij het Waterlooplein dus.


En verder kocht ik ook nog een simpele ring bij de River Island. Het lijkt mij leuk om deze ring samen met andere ringen te dragen. Deze koste maar €2,-, bij River Island dus!


Ben jij de laatste tijd nog in Amsterdam geweest? Liefs, Janine.

23 opmerkingen:

 1. Awh, dat jurkje ziet er heel lief uit! En die ring vind ik echt heel leuk!
  Liefs, Jolijn
  http://thebeautyfashionblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje met die katten is echt super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh dat jurkje is echt lief met die katjes! De ring is erg mooi! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het jurkje zo leuk! Mooie ring ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke aankopen! Dat jurkje is echt té schattig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jurkje! Ik ben onlangs ook in Amsterdam geweest, maar dan voor de culturele tour!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk jurkje! Staat je heel goed! Ik ben heel vaak te vinden bij Brandy, alleen maar om rond te snuffelen! Ik koop er niet zo vaak iets! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah dat jurkje is zo leuk! Mooie aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat jurkje is echt heel leuk en de ring is mooi! Erg leuke aankoopjes! Ik ben niet in Amsterdam geweest, maar wel in Zaandam, haha! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ontzettend schattig jurkje heb je gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke aankopen! Je jurkje is heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankoopjes! Dat jurkje is schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat jurkje is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Met van die dunne jurkjes moet je gewoon met veel laagjes werken! Ik doe in de winter altijd 2 pantys of een hele dikke maillot en dan een strak onderrokje en een hempje enzo, dik vest eroverheen, sjaal en klaar!
  Hele leuke aankoopjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg leuk, mooi jurkje en toffe ring! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een ontzettend leuk jurkje heb je gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een super leuk jurkje ! En een mooie ring :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super schattig jurkje! De ring is ook erg mooi. Sieraden zijn zo leuk en maken een outfit helemaal af, op stage draag ik veel te weinig sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!