8/19/2013

Other | Favorite Blogs #7

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over mijn favoriete blogs, maar vandaag vond ik het weer eens tijd daarvoor! Alle blogs in dit artikel maken me blij, of inspireren me. Ik kan in ieder geval eeuwig blijven scrollen bij deze blogs. 


 De blog van Jaimie volg ik al een hele tijd, en haar blog blijft leuk! Ik vind haar foto's steeds mooier worden. Haar outfits vind ik ook heel leuk, inspirerend om te zien! Klik hier voor haar blog.De blog van Kenza zullen jullie allemaal wel kennen, omdat 'ie heel bekend is. Ik wist er wel van, maar pas een tijdje geleden ontdekte ik hoe leuk haar blog is! Ze post veel outfits waar -gelukkig- ook iets in het Engels onder staat, ze is namelijk Zweeds. Als je haar blog nog niet kent is het zeker een bekijkje waard!A Cruel Thing is de blog van Diana. En wat ik heel tof vind aan haar blog is dat ze bijna al haar outfitfoto's binnen maakt, iets wat ik nooit doe. Ze heeft een prachtige kamer, die zie je ook op de tweede foto. Ondanks dat haar blog in het Duits is, en misschien iets moeilijker te begrijpen is, is haar blog zeker een bezoekje waard! I Heart Beauty Fashion is de blog van Myrthe. Haar blog volg ik al een hele tijd, en ik vind 'm nog steeds heel leuk.  Zoals haar blogtitel al verklapt gaat haar blog over beauty en fashion. Ook maakt ze veel filmpjes, die ik heel leuk vind om te zien!Wat zijn jouw favoriete blogs op het moment? Liefs, Janine.

25 opmerkingen:

 1. 2 blogs hiervan ken ik nog niet, maar die ga ik zeker eens bekijken. leuk dat je dit doet, zo leer je weer nieuwe blogs kennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende de meeste blogs nog niet, ik ga zeker een kijkje nemen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende alleen de blog van Jaimie, haar foto's zijn inderdaad prachtig! :) Leuk om te lezen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sta er niet bij :O haha.

  Ik kende de blogs nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Mijn favo blog op het moment is fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blogs! Ik kende alleen de blogs van Myrthe en Jaimie dus ik ga die andere even bekijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blogs! Ik kende alleen die van Diana en Kenza nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende ze nog niet, ik ga ze nu even allemaal volgen. Jij bent op dit moment een van mijn favo blogsters :)

  Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! ik kende er 2 nog niet die ga ik eens bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke blogs! Jaimie volgde ik al, de rest kende ik nog niet. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende 1 blog nog niet :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk dat ik er bij sta! Ik ende verder alleen Jaimie, ik ga ook even een kijkje nemen op de andere blogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende er een paar nog niet, even kijken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke blogs! Die van Myrthe kende ik ook al :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de blog van Myrthe ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te zien! Ik ga even kijken bij degene die ik nog niet ken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahw Janien wat lief! Ik vind jou blog ook altijd zo leuk! Je outfits zijn zo sprookjesachtig :) Liefs, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kende ze nog niet allemaal, dus ik ga even kijken! Ik vind deze blog heel leuk oohappydays.blogspot.com Supervrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jamie kende ik al een tijdje, haar blog en stijl zijn beide erg leuk! De rest kende ik nog niet, ga ik zo even bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een paar blogs kende ik al hiervan!
  Leuk dat je zo'n post maakt, waarin je vertelt wat je favoriete blogs zijn. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke blogs, een paar kende ik nog niet, dus die ga ik even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke blogs. Ik kende de eerste drie niet. de blog van Myrthe volg ik al. ik vind haar blog super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. super dat je een lijstje maakt met favoriete blogs!
  Ik zal ze zeker eens bekijken!

  x

  http://www.sietetuttibelli.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!