9/19/2013

Fashion | 2 Outfits I'd love to wear today

Terug van weg geweest: de 'outfits I'd love to wear today''-blogposts. Hierin verzin ik wat outfits door kledingstukken neer te leggen, en daar een foto van te maken. Deze keer zijn het maar twee outfits, maar wel echte herfstoutfits! Perfect om te dragen met dit wisselvallige weer in Nederland.

De eerste outfit bestaat uit een legergroen jurkje, een lekker warm beige vest, beige laarsjes en natuurlijk een rugzakje. Panty eronder en je bent klaar! Ik vind het zelf erg leuk dat de kleur beige in verschillende items terug komt. 
Dress - Primark / Cardigan - Primark / Boots - H&M / Backpack - Primark
De tweede outfit bestaat vooral uit blauw-tinten. Normaal draag ik niet zo veel blauw, maar ik begin het steeds meer te dragen! Deze outfit bestaat uit alleen maar items van de Primark (oeps!). De oversized blauwe trui kocht ik vorig jaar al, deze is lang genoeg om te dragen over een legging. 
Backpack - Primark / Sweater - Primark / Legging - Primark

Welke outfit vind jij het leukst / zou jij dragen? Liefs, Janine.

27 opmerkingen:

 1. Leuk! Die trui en dat vest zien er perfect uit voor koude herfstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor outfit 1, die laarsjes zijn zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga voor outfit nummer 1!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beide outfits echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je laarsjes zo leuk, durf ze alleen niet te kopen; bang dat ze snel stuk gaan..., want is die kwaliteit een beetje oké? Je legging vind ik heel tof trouwens! Ik zou gaan voor outfit twee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De legging vind ik erg leuk, van outfit nummer 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa supertof! Vooral de eerste outfit, I like! Ik vind je schoenen echt heeel erg tof en misschien dat ik ze ook nog ga halen, haha! Laarsjes van de H&M zijn sowieso al van top kwaliteit, zo'n zelfde paar 4 jaar mee gedaan :) Tweede outfit is ook erg leuk, al jouw outfits zijn leuk, haha! Ik ben trouwens benieuwd naar een aan-foto van de eerste outfit! Leuk artikel, zeker vaker doen weer!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allebei super leuk! Die laarsjes van de h&m vind ik zo tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. omg, ik vind ze allebei echt zó gaaf zeg! :D En die demin backpack, freaking awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke outfits! Ik heb de boots ook! Ze zitten echt super fijn!x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ik vind ze allebei echt super leuk! Ik vind je spijkerstof rugzak echt heel leuk :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah ik vind die laarsjes van de H&M nog steeds zo leuk, en die trui lijkt me echt heerlijk warm! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, leuke outfits! Ik vind de rugzakken zó leuk!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Primark <3
  Gave outfits! Ik vind 1 het leukst! En die tas van 1 is heeeeeeeel nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die eerste outfit ziet eruit als iets wat ik zelf zou dragen! Maar outfit 2 vind ik ook erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de eerste outfit er erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waauw, beide outfits vind ik heel erg tof! Maar de eerste vind ik denk ik toch het leukst. Ik ben helemaal verliefd op die schoenen! Ik denk dat ik ze zelf ook ga kopen.. haha :) Leuke post! xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een toffe outfits weer, ik vind beide heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!