9/26/2013

Fashion | SheInside favorites + LovelyWholesale

De gemiddelde zondagmiddag voor mij: outfitfoto's maken, huiswerk maken en 's avonds leuke webshops afgaan. Meestal bestel ik niks, maar houd ik het bij collages maken. Deze keer besloot ik een collage te maken met twee leuke items van SheInside. Ik bestelde al eerder wat van die webshop, en dat is altijd heel erg goed bevallen! Crême kleurige sweater - $22.00
Deze trui lijkt mij perfect voor de herfst en winter! Naar school draag ik nog geen truien, maar als ik thuis kom doe ik meestal wel een trui aan. Deze trui lijkt me daar heerlijk voor. En hij is ook maar 22 dollar (omgerekend iets van 17/18 euro)!

Ring met vogeltje en roosje - $6.85
Deze ring vind ik heel erg schattig! Hij past ook heel erg leuk bij de trui.

Lita knock-offs - $19.49
De schoenen kwam ik via dit youtubekanaal tegen op Lovely whole sale. Dit meisje heeft ze ook besteld en ze zien er super goed uit in haar video!  Ze lijken op Lita's van Jeffrey Campbell en ik wilde ze bestellen, maar helaas gaan ze maar tot maat 39... en ik heb maat 40. Jammer! Maar als nog wilde ik ze even delen, want ze zijn nog geen twintig dollar via deze link.

Wat is jouw favoriete item uit deze collage? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. De crême kleurige trui vind ik heel leuk! Volgens mij zit ie ook nog eens heerlijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Die schoenen vind ik zo gaaf <3
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die knock offs zien er leuk uit! Maar niks gaat boven echte Lita's.. ♥

  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle drie de items zijn echt prachtig! Vooral die schoenen!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Waar maak jij zulke leuke collages?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, die crème kleurige sweater lijkt me heel erg fijn! Ik ben nog steeds op zoek naar warme truien en hopelijk vind ik een soort gelijk iets bij de Primark! :) Erg leuke wishlist! De lita's zou ik zelf niet zo snel dragen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG die trui, perfecttt. En best goedkoop inderdaad! :O
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUWW, die schoenen zijn echt fantastisch! Passen ook perfect bij die trui trouwens :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke items heb je daar! Die ring is zo leuk! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit! Vooral de knock off Lita's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie combinatie van schoenen en trui!
  Was zelf al zo'n tijd aan het kijken naar lita's maar bestelde ze steeds toch nog net niet, pas geleden toch maar besloten dat ik ze wilde bestellen dus vandaag besteld! Twijfelde nog even tussen een zwart leren paar van deze webshop van jou, maar een andere die ik had gevonden zagen er toch iets mooier uit vond ik dus dat is 'm geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die trui ziet er heerlijk uit! En die knock-off lira's zien er ook goed uit, ik wil zo graag een paar Jeffrey Campbell's maar helaas, de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow die sweater! Lijkt me heerlijk zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi gemaakt, vooral die trui is super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!