9/27/2013

Filmpje | Vakantievlog 2013

Net zoals vorig jaar, maakte ik dit jaar weer een vlog van mijn vakantie. Dit vind ik heel leuk om te doen, en je kunt het filmpje altijd terug kijken! Afgelopen weekend uploadde ik het filmpje. Vergeet niet in HD te kijken, dan is de kwaliteit veel beter! Ik ben van plan om binnenkort als ik weer op vakantie ga (over 1 week!) weer te vloggen, zouden jullie dat leuk vinden om te zien? Liefs, Janine.Klik hier als je het filmpje niet kunt zien en hier voor mijn youtubekanaal.10 opmerkingen:

 1. Het is echt een leuk filmpje geworden! Lekker vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waah, sorry, verkeerd mailadres. Nog maar 'n keertje dan! Leuke vlog! En je zonnebril... Die vind ik echt heel coool! X

   Verwijderen
 3. Leuke vlog!

  Give away op mijn blog; Maak kans op een tas naar keuze van My New Bag!
  www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah hele leuke vlog! :)
  Ik wil ook op vakantie, nu haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke vlog! Super leuk in elkaar gezet, ik weet het heel zeker! Ik ben ook bij die zwart-witte kerk geweest. Wat grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan zo! Vakantie, waar ben je…..

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!