9/18/2013

Inspiration | 4x Fall Outfits

Over een paar dagen is het zo ver: dan begint de herfst echt! Nu het ook kouder wordt ging ik opzoek naar wat leuke herfst outfits op lookbook. Wat ik heel leuk vind aan de kleding voor de herfst, is dat je de kleuren bruin en bordeaux rood weer veel ziet. Mijn favoriete outfit van hieronder is outfit nummer 1: een jurkje en een lekker warm vest. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

Bonnie - Tonya - Gabriela - Tiphaine

18 opmerkingen:

 1. Leuke inspiratie, ik vind Tonya's outfit erg mooi! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfits allemaal, maar mijn favoriet is nummer 2 :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal mooie outfits voor de herfst! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! Ik heb zo'n zin om lekker los te gaan in de stad, haha..., maar ja, eerst even wachten tot het einde van de maand. Outfit 2 en 3 zijn mijn favoriet. Ik wil ook zo'n dik vest waar je je lekker in kan verstoppen... Heb 'm alleen nog niet gevonden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zo mooi! Vooral die eerste 2 zijn echt prachtig..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw de outfit van Bonnie zou ik zo aantrekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste en derde vind ik erg leuk :). Ik houd van de herfstkleuren in kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah ik vind dat zo leuk he, een jurkje met een trui/vest erover heen! Mooie inspiratie weer. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nummer 2 is mijn favoriet. Mooie inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze serieus alle vier echt tof. Ze hebben allemaal iets wat ik mooi vind. Ik denk dat ik 1 en 2 dan toch de mooiste vind ;) Trouwens, ik heb op het moment twee winacties op mijn blog, de linkjes zijn te vinden in de zijbalk van mijn blog. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ik vind de outfits van Bonnie en Tonya erg leuk, dat zijn denk ik mijn favorieten! Ik kan niet wachten tot het herfst/winter is, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de eerste en laatste outfit er het leukste uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!