9/11/2013

New in | Chicnova Order

Volgens mij is een bestelling van een Amerikaanse webshop nog nooit zo snel bezorgd bij mij! Ik bestelde ander halve week geleden een uilenketting en een rokje, en gisteren kwam de bestelling al binnen. Omdat meerdere mensen benieuwd waren naar hoe de items eruit zien in het echt, laat ik de items zien in een blogpost.


Ik had al eerder een uilenketting, maar die ben ik al meer dan een jaar kwijt. Toch miste ik 'm wel, want ik heb veel outfits waarbij deze ketting super leuk zou staan. Deze nieuwe uilenketting bestelde ik hier voor $9,99.


En verder bestelde ik ook dit rode chiffon rokje. Ik heb al meer van dit soort rokjes, maar deze is mooier afgewerkt dan de andere. Ik hoop dit rokje snel te kunnen laten zien in een outfit post! Dit rokje bestelde ik hier voor $23,00.

Wat vind jij van mijn bestelling? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Aah een rood rokje is echt leuk! Ben benieuwd naar ewn ootd er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke items, vooral het rokje vind ik tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat rokje is echt super leuk, zó'n mooie kleur! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat rokje is echt mooi. Staat je vast prachtig, ik heb vandaag op mijn blog een artikel online gezet met mijn favorieten blogs en jij staat er ook tussen :D

  Hihii liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, iedereen praat over het rokje ...maar het uiltje is toch ook super schatig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het rokje is super leuk! Dat uiltje heb ik ook, maar dan van ebay. Heb hem eigenlijk nooit om haha

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!