9/05/2013

Ordered | Chiffon skirt & owl necklace

Ik heb de afgelopen tijd niet alleen laarsjes besteld, maar ook nog een rokje en een ketting! Deze bestelde ik alle twee bij Chicnova. Zulke chiffon rokjes vind ik heel leuk, en een rode lijkt me heel mooi voor de herfst. De uilenketting bestelde ik omdat ik de mijne, helaas, al meer dan een jaar kwijt ben. Ik had 'm meegenomen op vakantie, maar daarna heb ik 'm niet meer gezien. Binnenkort heb ik dus weer een nieuwe! Heb jij nog iets besteld? Liefs, Janine. 

17 opmerkingen:

 1. Hele mooie bestelling! Ik vind de uilen ketting en het rokje echt prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke bestelling! Het rokje is zo leuk <3
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat soort rokjes zijn zo leuk! Heerlijk om mee te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke bestellingg, dat rokje is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die uilenketting is echt tof! Ik houd van uilen, die grafische dan hè (en Hedwig). Het rokje is ook erg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Zo'n soort ketting had ik vandaag toevallig om!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk leuk! Die rokjes staan ook altijd heel leuk bij jou hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allebei heel leuk! Ik had ook een uilenketting, maar die is helaas stuk gegaan... misschien is het ook wel weer eens tijd voor een nieuwe (:
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuke items, vooral het rokje vind ik erg mooi! :) Ik had laatst een soft case besteld op eBay voor mijn macbook pro die je om je scherm moet doen, helaas paste het niet (retina display), dus erg zonde van mijn geld! Wel retour gedaan, maar dan krijg je maar de helft van terug. Baal er enorm van :(
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk rokje, zoiets heb ik ook!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think

  maybe you are love too:

  Fashion Jewelry Store
  Silver Jewelry
  Crystal Jewelry
  Pearl Jewelry
  black tahitian pearl

  Keep in touch,best wish for you.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!